Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ağa biri sorarsa Sabo Kutsal Topraklarsa iki amiral almış birde Kuma'yi kurtarmış.
Lan bu Sabo bire birde Fuji'ye üstünlük sağlayamadı Dresrosa'da, hem 4v2 girmişler hem kaçmışlar hemde Amiraller guclerinin yarisini bile kullanmamış. One Piece evreninde herhangi bir adanin cahil köylüsü gibi davranıyorsunuz. Onlar da kulaktan dolma bilgilerle Sabo'yu göklere çıkarmışlar.
Morgans’ın yalan haberciliği yine bunlar. Kek adasında da luffy’i stratejist deha yapmıştı.
 
Yalnız bu Aramaki'de nasıl bir yüz varsa, Sabo'dan küsküyü yiyip bir de wano'ya artık bir Yonkou olan Luffy nin peşine düşmüş.
Kendisi dayak arsızı heralde.
İnsan isterse Mevlana'sını da bulur belasını da. Ormanadam ikisini de bulamamış ama Mevladan çok bela arayışı içinde. İşte bu yüzden reyise Arama-ki hiçbir şey bulamayasın demişler ama anlatamamışlar. Kınları da aşarsa zenci kampına düşecek az kaldı.
 
He he 4 vs 2 yapmışlar he. Yanındakilere bi bakın Sabo'nun. Hiç kalburüstü birileri var gibi tanıtıldılar mı? Köylü kurtaran üö komutanla 2 amiralle kapışmak her yiğidin harcı değil. Sabo alevli boruyu bi Fuji'ye vurmuş bi Aramaki'ye.
Amirallerde zaten tam güçleri ile savaşmamışlar. Kaçmak için devrimcilerin güçleride uygun ayrıca
 
Ben onu wano gelince kaido sandim ama degilmis. Yonkoulardan biridir bu kisi fakat shanks yerine BB sanki daha makul gibi caribu'nun antik silah için dedigi kisi. BB böyle kisilerle is yapmak için daha uygun duruyor.
Bunun yol kitabesini çalma ihtimali var mı? Taşların oluştuğu madde içeriği buna izin veriyor muydu? Sızma olarak yollanmış olabilir biri tarafından.
 
Amiral lobisini kapatalım, sakazuki lobisi kuralım. Zaten sakazuki harici bir işe yaramıyor amiral kısmında. Öven de sakazuki için övüyor. Fino lobisi olsun yeni lobinin adı.
 
Bunun yol kitabesini çalma ihtimali var mı? Taşların oluştuğu madde içeriği buna izin veriyor muydu? Sızma olarak yollanmış olabilir biri tarafından.
Deniz taşından yapılma hatırladığım kadarıyla o kitabeler o nedenle yapamaz o düşündüğünü...

Bu arada BB belki de bu aptal Wewill in peşine gitmiştir tayfaya katmaya. Yönetilmesi en kolay ve iş birliği en kolay yapılacak kişi. Kizaru da WB'nin gençliğini hatırlatıyor vs demişti bence mantıklı bir hareket olabilir.

Ama SODA galiba hiç duymadığımız denizcilerin bulduğu birşeyi karargaha götürlerken BB saldırıp alacak gibi gösteredebilir. Bence böylesi daha gizemli olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 65)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık