Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yoruyor oda ayrıca yamato'dan beklenti var. Kinemonlardan pek birsey beklemiyorum ama yamato birseyler yapmali. Momo'da gelmis, bölüm gelsin anlariz, belki amirali indirtmek istemedi sonrasinda problem olmasin diye wano'ya.

Shanks beklenmedikti. Denizci tarafinda da ilginç seyler var. Zaten belli denizcilerden amirallerden sadece olusmadigi Kong gibi belki birçok adamlari var ya da direk Im ile baglantisi olanlar vs. Ayrıca robin ve antik silah meselesi de var. Silüet gibi de olsa oda gösterirse fena olmaz.

Tek amiral problem olacagini sanmam ama tayfa bir sekilde adadan ayrilacak. Cp0'da etrafta heralde gemilerle. Bakalım nasıl ilerleyecek. BB haberi olabilirdi ama oda sonraya bıraktı o zaman. Shanks ta da akıla bak wano'ya gelmis ve op diyor. Git wcı'ya big mom indi madem. O kadar korsan var kaido ve big mom indirmis ama geliyor. Wcı muhtemelen BB'nin hedefi olacak gibi. Madem op istiyorsun red phone gerek. Bu arada shanks vs. luffy beklemiyorum. Bundan önce BB vs. shanks olacak gibi duruyor ve shanks tayfasiyla ölebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık