Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Aramaki tamamen ikinci sınıf düşman havası veriyor. Abuk sabuk cümleler olsun, Yamato ve Momo'dan ayar yemesi olsun... Normalde düşmanlar ilk ortaya çıktıklarında dokunulmaz olurdu oysa.
 
Herkes 3 odaklı(Karasakal, Dünya Hükümeti ve Luffy) bi hikaye örgüsü beklerken Oda birden 5 odağa çevirdi işi. Shanks ve Devrimcileri de hikayenin odağına soktu. Shanks şimdiye kadar bi seviye taşıydı hedef onun seviyesine ulaşmaktı o seviye de iyi bir gemi ve 11 kişilik tayfaydı. O sayıya ulaştığı anda Shanks’ın rolü değişti seride ve dahil oldu. Buraya kadar kurgulanması benim hoşuma gitti 1000 sayılık bi kurgu görmek serinin zevkini arttırıyor.
Ayrıca ilk bölümde Shanks biz korsanız oyunu kurallarına göre oynamayız demişti ve Kaido ve Big Mom birlikte düşünce oluşan boşluğu fırsat bilip direk One Piece’e yöneldi. WB zamanı herkes bi köşeyi kapmış zaman kolluyordu ve bir çıkmaza girmişti güç dengesi. WB nin düşmesi taşları yerinden oynattı. BM ve Kaido düşünce artık tamamen kaos.
Bundan sonra sıralı bir devirerek gitme değil herkesin içinde olduğu kaotik bir mücadele olacak ve sağ kalan One Piece e ulaşacak. Luffy şimdiye kadar zorlaya zorlaya yıka yıka yolunu açtı ama burdan sonra bazı kolaylıklar olacak bazı yollar kendiliğinden açılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık