Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozuk da aga meyvesiz kk olmuş adam var. Onun yanında meyvesiz kılıçsız aynı seviyenin adamı var. Baktığında Shiki filan da meyvesi çok iyi ama bi Roger değil. Bence yakın seviyelerde kral haki meyveden önce geliyor.
Yani onlar da op karakterler, garp’in da yok prime hali bozuk adamin. Eski nes boyle yeni nesil de meyvesiz belli gucu asan yaniliyorsam duzelt lutfen, shanks, zoro, sanjidir. Shanks’in ekibindekileri bilmiyorum tabi.
 
Shanks Marineford'a geldiğinde başka yerdeydi galiba Akainu Reis :oleyo2:
Şankstanda beklentiyi çok yüksek tuttuk sanırım. Adam one piecein peşine düşebilmek için kaidoyla bm nin ölmesini beklemiş korkudan. Şimdide onları öldüren luffynin karşısına çıkmaya korkuyor güye büyük korsan olunca görüşecekti adam yonko oldu hala triplerde 😂
 
Vivi muhtemelen Sabo ile kaçmıştir.Diger ihtimal de İmu nun esiri.Bu ikisinden biri.

Kobranin ölümünü de Sabo yıktılar.Muhtemelende sabo kaçarken viviyide yanına almıştır.Babasini tahminimce dünya hükümetince öldüruldugune tanık olunca.


En azindan spoilerlardan bazıları çıkmadı.Kolu kopma olayı vs.Birde elinde tesisat borusu ile 2 amirale karşı savaşmalarinin çizimleri.

Yasopp a takıldım ah hazır değilmiş garibim usopla görüşmeye keza Shanks te oyle 😂😂😂

Yazılanlar doğruysa Cp0 dan Shanks Lastik meyvesini alması tamamen tesadüf.


Aramaki ilk defa görüyor Yamatoyu güçlü olduğunu görünce tirsmasin 😂 Kendisini ayrıca Tayfanin yeni üyesi olarak tanıtir haftayaki bölümde.

haftaya bölümde beklentim bir Yonkounun gücünü ilk elden tatmasini isterdim.Direk bir amirale karşı ki bu acımasız biri olmasıda çok iyi.

Olmadı Yonkounun kanatlarıda olur.Zoro Sanji Jinbei ortalarına alıp top gibi oynasınlar 😂 Ama yaptırmaz Oda efendi nede olsa amirallerin bir ağırlıklari var seride....
 
mihawk’in guclu cikmasini beklesem de bilemiyorum cok net tutarli bir veri senelerdir vermedi herif.
Ayni sekilde beckman da gucludur ama ne kadar o da belirsiz iste ama katilirim onlari da katsan 5 tane karakter oluyor toplamda meyvesiz guclu olan.
Mihawk baya güçlü çıkıcak bence. Beckman da bence şu anki Fuji'den güçlüdür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık