Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haki kullanıcısı olması her an haki kullanıyor anlamına gelmiyor. Evet kullanabilir ama kullanmamış . O pozisyonda çaresizliği anlatmak için haki kullandırtmamış diyorum. Ve evet "benim görüşüm"
Akainu, haki kullanıcısı olduklarını niye belirtsin? Haki kullananın kılıcı mı bileniyor? Ayrıca haki kullanıcısı niye haki kullanmasın logia kullanıcısına karşı? Kırk yıllık korsan bunlar salak mı?
 
Luffy haki kullanabiliyordu. Fakat katakuriye vuramiyordu. Sebebi yumruk daha katakuriye ulaşmadan katakuri o bölgeyi açıyordu. Burada ise kılıç değmiş yani gözlem ile alakalı bir durum yok. Akainu o bölgeyi boşaltmış olsaydı net bir şekilde kılıç izini göremezdik. Eğer akainu o bölgeye haki bassaydı kılıç izi hiç olmazdı. Eğer akainu hiç birini yapmadıysa Marco ve Vista hakili vursalardi kan görmemiz gerekirdi. Bariz haki yok.
Luffy, Ceasar'ı gaz vücüduna vurduğunda da canı yanıyordu veya Vergo ile Smoker savaştığında da dumana dokununca canı yanıyordu ama biz vücudunun hangi kısmına dokunduğunu bilmiyoruz. Marco&Vistan vs Akainu'da da aynı muhabbet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 76)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık