Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uykusunda hakiyle yanına yaklaşan superrookie'yi döverek uzaklaştıran adam, savaşa geldiği gayet de ayık olduğu durumda bi katekulliyle böğrüne mızrağı yiyor. Sonra doktoru diyor ki durumu ne kadar vahimki böyle bir darbeyi bile yiyor diyor.
Soruna cevabını almışındır umarım.
Bunaldığımdan dolayı cevap vermeyeceğim umarım sıkıntı olmaz, mevzu donup dolasip ayni yerlere geliyor
 
Squardo meselesinin hakiyle değil hikayeyle alakası var. Yaşlı ve hasta da olsa WB en güçlü adam olarak Akainu'ya fazla idi. Akainu ile dövüşmeleri için dünya kadar handikap alması gerekiyordu. Handikaplar silsilesi için ilk yanlış iliklenen düğme görevini görmüş bir Squardo olayı yaşandı. Olay bundan ibaret.
 
Spoilerda Dragon amiral yenmiş denince ona yükseldik, sonra dragon isimli birinin Sabonun iki amirali yendiği söylenmiş ona daha da yükseldik.
Bence bir yanlışlık vardır Sabo iki koramirali indirmiştir. Kizaru Fujitora yenilmisken yeşilinek buraya gelmezdi. Hatta yenilen koramirallerden biri de su Tekkaisi durmadan kırılan at kuyruklu yüzü yaralı arkadaştır.
 
Hatırlarsanız İm 2 postere hançer saplamisti. Biri luffy diğeri vivi. Nedenini bilmiyorum ama viviyi bence öldürmeye çalıştılar ama cobra engel oldu ve öldürüldü. Kralların toplantısında krallardan birini öldürdüklerini söylemeleri kaosa neden olacağı için devrimcilerden sabo cobra yi öldürdü diye haber saldılar bence. Sabo'nun kayıp olmasına gelirsek bence esir alındı ama esir alındığı bilgisi gizleniyor. Luffy ye karşı daha sonra bir koz olması için saklanıyor
İnşallah sonu Ace gibi olur da Luffy kafayı yer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 90)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık