Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kınlar Kaido ile 3, 4 bölüm dövüşüler. Dövüşmekle kalmayıp derisini yardılar, sağlı sollu Kaidoyu deşiyordu bu adamlar. Kaidonun oden anılarını canlandırdılar.

Yamato ise Kaidonun kafaya balyozu geçirip benzer şekilde, üstüne bir süre karşılıklı denk gitti. Kafasını yarmıştı hatta


Şimdi bu ekip Aramaki ile dövüşüyor ve elimizdeki tek bilgi Yamatonun bunun kafasına vurması.

Ama Amiral pis, kötü, ezik.

Evet.
Olası bir Aramaki vs Kınlar savaşıyla, Kaidō vs Kınlar savaşının farklı bir pacing ile işleneceğini anlamamak için ne olmak gerekir bilemedim. Biraz saf, belki?
 
bi arkadas kobra oldu napalim demis. e gercek hayatta 1.dunya savasi cıktı kanka .d
shanks neden bartoyu halledelim demis cok sacma falan demis arkadas. ya kardesim yarin bi suriyeli Türk bayragini yaksin ve ustune suriye bayragi ceksin, devlet millet asker ortalik yangin yerine doner. biraz mantıklı düşünün ya .d
icinizdeki ofkeyle dusuncelerinizi sekillendirmeyin arkadaslar.
shanksin buyuk ihtimalle one piece yi bulma vakti geldi demesinin sebebi de hic kuskusuz joyboyun gelmesi. rogerin ve odenin bekledigi adam geldi arkadaslar. tabi one pieceyi bulma vakti geldi
 
Oda'nın yaptığı şey popüler karakterleri aptalca muhabbetler ve denklemler içinde okuyucuya iteleyip "bakınnnnn 1 ay boş durmadım" demekten ve yine okuyucuyu aptal yerine koymaktan öte değil.
  • Sabo'nun Kuma'yı iki amiralin elinden alması ne olursa olsun saçmalık. Bana Marley'in yeteneği zartı zurtuyla gelmeyin ne olursa olsun izahı yok. Çağın adı olan Wb ve müttefikleri için 3 amiral yan yana oturdu burda 2 tane amiral osuruktan teyyare 3 karaktere Kuma'yı veriyor. Bilmem ne kebabı adlı çalışmalar Vol. 851719
  • Shanks'a yine prim yaptıracak bir cümle... "Op'u bulmanın zamanı geldi" Heyyy yavrum beea! Hayy nineğen bıyıkları beee! Doyduk oğlum bu cümlelere artık yeter. Bir de filin karıncayı dert etmesi gibi bir muhabbetle Barto muhabbetini koymaz mı ? Allah cezanı versin Oda.
  • Neymiş Kobra ölmüşmüş. Bize ne olum kobradan ? Op dünyası ne kaybetti okuyucu ne kazandı bu haberle ? Hadi kardeşim erkeksen, yazarsan İm'in posterine pıçak soktuğu Vivi'yi öldürseydin de biz de hikayeciliğinde daha önce yüzlerce kez boşa düştüğün, çizdiklerinin altını dolduramadığın anlardaki gibi sövmeseydik. Anca Pedro'yu öldürürsün, Kiku'yu öldürürsün, Kobra'yı öldürürsün sen.
Yanisi, biraz düşündükten sonra bu aptallığa alkış tutmamak gerektiği anlaşılabilir. Ama Oda, 1 aydan sonra okuyuculara ne kaktırsam zaten yerler mantığıyla hareket ettiği için 3 tane prim yapacak isimle yine milleti koparmanın derdinde. Lan senin yaptığın yazarlığı 2 değil, 3 değil, 4. Sınıf yazar yattığı yerden yapar artık kime ne anlatıyon sen ? Bitir de gidelim artık bitirrrr :artiz:
imzamı atarım. Yahu amiral duymak bile bize nasıl bir beklenti,heyecana sokuyor değil mi beyler? Çünkü adam bize kırıntı sunuyor,kırıntıları yiyin diyor. Sıtmadan beter etti okuyucuları bu adam.
 
Shanksin efsanevi gücünü göreceğiz. Muhtemelen saniyenin onda biri kadar sürecek bir Shanks vs Aramaki gelecektir.
Ya Shanks Ryokugyu'yu bizimkilerin elinden kurtarmak için geliyorsa?

Belki de hükümet Shanks'a "One Piece" hakkında destek sağladı ki bu bölümde Shanks'in bunun için Wano'ya geldiği biliniyor.Karşılığında da Ryokugyu'yu sağsalim hükümete teslim etmekle görevlendirilmiş veya hükümete böyle bir jest yapmak istemiş olabilir.

Bir diğer ihtimalde Wano'da bulunan Pluton için geliyorda olabilir.Sonuçta Shanks hükümetin elinde bulunan antik silaha/silahlara karşı kendisini ve korsanların tek çıkışını Pluton olduğunu düşünüyorsa ve bizimkilerin Wano'da olduğunu da öğrendiyse bizimkilerin Momonosuke ile iyi ilişkisinden dolayı Pluton'u almak isteye de bilir.

Bakacağız...
 
Momo durdurmuş Amiral ile olan vs'yi. Amiral bence en başta dediğim gibi Wano'nun toprağını suyunu taşını zehirlerden temizleyip gidecek.

Hatta arttırıyorum insanların bünyesindeki Smile zehrinide emecektir. Amiralde bir nevi kahraman olur orada.
 
Amiral > Yonko demiyor muydunuz siz? Bir zahmet Kaido'dan fazlasını yapsın öyleyse.

Kaido'nun Oden anılarını canlandırmak da onların gücüyle alakalı bir durum değil. Hatta üstüne bu Kaido'nun gücünü azaltan bir durum. Üstelik Kaido kınlara karşı en güçsüz formu ile dövüştü ve hiç ciddileşmedi. Bütün bunlara rağmen tüm kınların Kaido'ya verdiği zarar yüzde bir bile değildir.

Ama ne hikmetse Kaido'nun ciddi halinden bile güçlü olan (!), sağlam King ve Queen'i tekleyen amiralimiz kınlarla oyalanmış, üstüne Yamato'dan darbe almış.

Amiraller pis, kötü ve ezik değil tabii, ama siz adamlara yonkolardan bile güçlü diyerek fazla ileri gittiniz. Bu bölüm de amiralcilerin patlamaya başladığı bölümdür.

Öyle deme lütfen. Aramaki yeni amiral oldu o yüzden aslında tam amiral gücünde değil. Klasik üçlüden birisi olsa pihuu...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık