Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace'i öldürmeyi marifet saymana mı gülsem yoksa wbnin a*iraller tarafından öldürüldüğü düşüncene mi, bilemedim. Ayrıca aynı a*iraller shanks gelince köşelerine çekildi. Öyle yaşlı sakat arkadan bıçaklanmış değildi Shanks, belki o yüzdendir ;)
Yaşlı sakat dedigin yonkounun featlerini seride kimse gösteremedi ama :(
 
Biri yc3e dikleniyor öteki Sabo'ya karşılık veremeden dayak yiyor. Ayrıca hadi güçlü olmasın ki öyle bir ihtimal yok ama eşit güçte olsun diyelim yine de Jinbe vurduğundaki etki daha fazla. Ki yc2-yc3 arası bir karakter bu. Bununla karşılaştırıyorsak öyle abartılıcak bir kokası yok Sabo'nun.
Sabo>>Jinbei olduğundan olmasın bu :D Sabo-Burgess panelinin Kata-Ichiji panelinden de farkı yok. Ichiji' de ezik deniyordu. Herifin dövüşebildiği Peros'un uçan altılıdaki herhangi bir isimden daha güçlü olduğu ortaya çıktı(Drake hariç) Burgess'da aynı durumdan müzdarip. Adam Who gibi karşısında sağ koldan zayıf birisiyle dövüşmedi, o sırada bile King'ten güçlü birisiyle dövüştü.
 
Zaten o haliyle bile durduramayacaklarını bildiklerinden squardoydu, bütün denizcilerdi falan ayarlamalar yaptılar. Öyle bile sakazuki tokadını yedi, yerin dibine girdi. Genç Wb olsaydı neler yapardı orada.
Oda sbsde yaşlıların gücünü korudugunu söylüyor :gamyon: zaten WB dedigin adam ne zaman amiralle savasmaya girse bir adami gelmis onu kurtarmis en sonunda da akainu'ya arkadan saldirmis onda da alanin avantajini kullanarak akainu'yu basindan def etmiş, 2 saldiriya da ömrünü vermiş
 
Tamam da bu güç konusurken nasil bir faktör ki koka, silahlanma hakisi degil mi ? Silahlanma hakisi de saldırı gücünü etkileyen bir faktör, silahlanma hakisi olmadan da yeterli saldırı gücune sahipse gerisi onemli mi ?
Mevzu bahis güç konuşması değil. Adamın kılıcının kırılması tamamıyla koka seviyesiyle alakalı.
 
shanks wanoya gelip hadi one piece'yi bulalım demesi muhtemelen lufy de 3 red poneglf olduğunu bilip 4. de kendisinde olduğundan fırsat bu fırsat beraber laugh tale gidelim dicek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 115)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık