Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zaman Atlamasından Sonraki En Güçlü Süpernova Hangisidir?

2 yıl sonra en güçlü süpernova


  • Kullanılan toplam oy
    415
Kid ile Law osuruğuyla yc4 alırmış.
Urouge o komutanı timeskip sırasında aldı üstüne crackerla savaşıp sağ bir şekilde oradan çıktı. Öte yandan law timeskipden sonra doffyle savaşıp kolunu kaybetti. Luffy olmasa Law ölmüştü. Zaten bunların hepsini biliyorsun ama neyse.
 
Zaman atlama sonrası derken,hangi hallerini baz alıyoruz.
Şuan gelinen noktada da Zoro kral haki ekliyor saldırılarina
Law"ın çok iyi bir meyvesi var ve uyanışı.

Çok uzak değiller birbirlerinden.Kid yerine Zoro olsa sanki Bm inmeyecekti.
O zaman ki dönemde yine benzeri vardı ama net işlenmedi ya da görmek istenmedi. Misal Dressrosa arc öncesine bakalım. Law kalbini aldığı anda Vergo'ya tek attı, yaptığı saldırı bir nevi ada böldü. Diger tarafta Dressrosa arc'da Zoro Pica kesiyordu ki Orlumbus falan fırlattı Zoro'yu...

Yani Zoro olsa indiremezdi sanki diyorsun da Zoro'ya biçilen hedef King işte. Şimdi olasılıkları, olup olmamasını tartışmak mantıksız. Yoksa bu tip örnekler herkes için verilebilir belli noktalarda.

2016'ya göre Law, kendini böyle göstermemişti, daha doğrusu Oda Beyefendi göstermemişti. O yüzden "Zoro" demek gerekirdi. Ancak, şimdi Linlin üzerinden Law'ı da gördük. O yüzden anket sıfırlanması lazım.
Yukarıda arkadaşa da açıkladım. Law'in Vergoya yaptığı ada kesen saldırıyı Zoro Pica'ya Orlumbus yardımıyla yapmak zorunda kaldı ki Law'in yaptığı saldırı çok çok net daha büyük ve etkili bir saldırıydı o noktada. Pica-Vergo karşılaştırması yapsak yine Vergo daha ön planda deriz. Gelinen noktada Law Yonkou indiriyorlar Zoro YC1 indiriyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık