Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E. Oda bu kadar beklettiği karakteri ilk kez gösterip, sonrada dayak yedirerek aradan çıkarmaz.

Olayların Amiralin aleyhine gelişmeyeceğini düşünüyorum. Farklı olaylar olacak.
Ben amiralin iyi yada kötü bir şekilde Luffy'lerin elinde koz olarak kullanılacağını düşünüyorum. Daha önce Caesar Clown'u kullanma planında olduğu gibi bu sefer denizcilere karşı amirali kullanıp bir planın parçası yapılabilirmiş gibi geliyor. Dışarıda neler olduğunu daha net öğrenmemiz gerekli. Sabo'nun yaşayıp idam edileceği durumda Sakazuki aşığı bir amiralin ne kadar değerli olabileceğini görürüz ya da bu tarz seneryolarda kullanılabilecek bir koz ihtiyacı için mükemmel bir eleman. Aramaki'nin Luffy'e karşı olan tutumu da Wano'yu ihya ederek hareket etmesi de belki de şenlikte ki tabloyu birazcık dağıttıktan sonra durumu kavrayışı ile değişebilir gibi de geliyor. Bence sırf bu yüzden bile sağlam bir potansiyele sahip amiralin net gücünü göremeyeceğiz. Sonuç olarak keyifli bir seyir olacaktır bizim için.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Mihawk'ın ödülü tartışılmaya başlanmışta Luffy, aktif ödüllerde en yüksek değere sahip olup aynı zamanda evrenin en güçlü yaratığı ünvanına sahip Kaido'yu yenmesine rağmen 3 Milyar Belilik bir ödüle sahip oldu.

Yani Mihawk'ın ödülünü çok yüksek beklememek lazım.

Birde bu adam oldukça pasif birisi.Yani aktif olarak savaşıp yendiği güçlü korsan sayısı Luffy'e göre daha azdır.Bu da hükümet nezdinde bu adamı bizim Luffy'den daha az tehlikeli yapacağını düşündüğümden Mihawk'ın ödülünü çok yüksek beklemiyorum.
Luffy kaido olayı 1vs 1 gibi değilde kid law luffy vs bm kaido diye kaçamak çıklama yapıldı muhtemelen . Çünkü 2 yonko ödülü ne eşit 3 süpernova ödülü oldu o ödül olayıda 3 vs 2 ye göndermeydi diye anladım ben.
 
Millet amiralin yenileceğine o kadar emin ki şaşıyorum 😂😂 aynen kardeşim oda da zaten yonkoular yetmedi bir de amiral yenilsin diye amirali tek başına desteksiz oraya getirdi 😂😂😂 Hala insanlar amirallarin gücünü anlamadı. Öyle bir kitle var ki denizcilerin en zirve gücünü sağ kol seviyesine indirip denizcilerin emrinde çalışan sırf amacı hava kasmak olan Mihawk'ı ray'den üstün görüp ki adam korsanlar kralının sağ kolu yav adamın lakabı Kara Kralllll ama bizi hava gazı ondan daha güçlü hatta Korsan Krali seviyesi 😂 ellerin de ki dayanaklar ney 1 Shanks ile yonkou olmadan önce kılıç vs'leri atması 2 en güçlü kılıç ustası olması başka elle tutulur hiçbir şey yok 😂 sırf görüntü sırf hava gazı ama nasıl bir etkisi varsa Korsan Kral seviyesi yonkou üstü yonkou seviyesi amiral üstü filo amiralarini rahat alır 😂 o yüzden adamı yakalamaya amiral yollamadilar klasik denizci tayfa yollandı canı sıkılmasın diye.
Seri başından beri wb,bm,kaido toplamda 3 yonko indi. Bir tane amiralin yenilgisini görmemiz çokta şaşılacak birşey olmaz ki olmasıda gereken bu bence. Ne yani son savaş denizciler vs korsanlar mı olucak ? Ee devrimciler dünya hükümeti vs vs nerde ? Onlarda yonko ayarı amiral ayarı kimse yok demek olur bu. Serinin zirvesi korsanlar ve denizciler demek olur ki dünya ya meydan okuyan devrimcilere ve denizcileri hükmeden dünya hükümetine hakaret olur. Amiraller dünya hükümetinin güçlü kozları ama bence en güçlüleri de değil. Vegapunk groseiler yada groseilere çalışan özel cp 0 ajanları yada farklı bir oluşumda 3-4 kişi falan çıkar illaki. Sonuçta denizci yada korsan olmayan insaların içinde isho aramaki gibi direk amiral gücünde olan insanlar çıkabiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık