Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Miura senseinin çizimi olmadığı bir bakışta anlaşılıyor ama sırf bu evren için bile heyecanla beklenilir. Griffith i zargana gibi çizmeseler iyiymiş aslında ama yapacak birşey yok. Hikayeyi güzel işlemeleri benim için yeterli.
 
Editini yaparken karakterlerin duygularını ve hislerini çok net alabiliyordum. Şu anki yapılan işçilik Mangakası'nın artık bu dünyadan göçtüğünü göze alırsak kalite iyi, fakat karakterlerin duygu hislerinin yansıtılışından, duruşlarına kadar fark bariz bir şekilde miura'nın eksikliğini hissettiriyor. Şu an bu işin tek bir güzel yanı var bir aksilik çıkmaz ise hikaye en azından bir sona bağlanacak, hiç bitmeyip havada kalmasından iyidir.
 
Çizim konusunda Miura'ya yaklaşabilecek biri olduğunu pek sanmıyorum zaten, her halükarda farkı hissedecektik. Bu mükemmel eserin yarım kalmayacak olmasına sevinmeyi tercih ediyorum ben.
 
Orası öylede baş artist hep aynı ve tek kişi bu yükü taşıyamıyor.
İşin güzelliği orada bence. Tek kişinin yaratıcı kontrolünde. Hem yazar, hem çizer, hem kendi çinicisi. Asistan yardım ediyor en fazla editörde yazar çok amatörken fikir veriyor en fazla.
Manga çizgi romandan daha iyi bence günün sonunda. Üretim açısından.
He insanı tüketiyor o belli orası ayrı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık