Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 227 70.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 97 30.0%

  • Kullanılan toplam oy
    323
Adam Daz Bones ile hapishaneden kaçtı, ne yapacaktı? Mecbur gelecekti. Benim kumarım biter deyip Daz'ı kucağına alıp uçarak gidecek miydi?




Her fırsatta Dof'u küçümseyip, ondan teklif almayı artı yazar şeklinde belirtmene yorum yok.




Arkadan saldırmak bu evrende bir anlam ifade etmiyor. Arkadan geleni anlayamıyorsan, yeteneğin zayıf demektir. Ayrıca Jozu Croco'yu boşken yakaladı, Aokiji ise WB ile savaş halindeydi arada fark var. Ayrıca Croco'yu uçurdu adam, meyvesiyle kuma dönüşüp durdu.




Mihawk'a geri vites yaptırdı, evet. Haha. Slash atarken herkesin dikkat kesildiği adama 30 milyonluk korsanın yenilen birisi geri vites yaptırır diyorsan bir şey diyemem.




Demek istediği her şeyi söyledi de, OP okuyan kimin aklında kaldı adamın sözleri? WB ölmeden önce söylediği her şey aklımızda, Croco'nun orada ne söylediğini hatırlayan veya umursayan var mı?




O savaştan herkes elini kolunu sallayarak gitti. Alt rütbeden ölenler dışında adı sanı duyulan kim öldü, kim yakalandı da meyvesi tüymek olan birisi gidemeyecek?




Muhtemelen MF'deki tek kayda değer işi. Gerçi aynısını Buggy de yapmıştı.
1- Adam zaten savaşa gelmek için çıkıyor. Yoksa Crocodile ''Dış dünyaya ilgim kalmadı'' diyen biriydi zaten.
Bununla beraber bu herkes ile düşman olduğu yere gelip, hemen hemen istediği her şeyi yapıp sonra çekip gittiği gerçeğini değiştirmiyor... :D

2-Dof'u küçümserim, fakat bu Dof'un onu çok önemli olarak gördüğü gerçeğini de değiştirmiyor. ;)

3-Boşken mi yakaladı? Adam WB'ye odaklı ve adamlarıyla uğraşıyordu yahu. Sonra bir de dersin tarafsız yaklaşıyorum olaylara diye... :S
Valla beni şaşırttıkca şaşırtıyorsun son zamanlarda. Yine ''Uçurdu kuma dönüşüp durdu'' diye başlamışsın hikayeye. Aokii'ye de vurup paramparça etti, yerden toplattı. Hem de tekniksiz saldırıyla, bunları söylemezsin tabi... :S



4- Mihawk'a kim dikkat kesilmiş? Amiraller mi? Anime mi izliyorsun nedir? :S
Bırak saçma sapan adamların tepkilerini. WB gülüyordu Mihawk slash atarken, Jozu ise zorlanmadan yok etti slash'i.
Crocodile gelene kadar herkesi kesip saldırı yapan adam Croc gelince bir cacık yapamıyorsa ben geri vites yaptı derim. Sende istediğin gibi yorumlayabilirsin, manga ile sabittir. :D ;)

5- Sen önemsemeyebilirsin, Sengoku'nun tepkisi ortada anlayana...
Onun dışında dediğim gibi adam tek başıan gelip belli bir etki yarattı mı savaşta? Yarattı. Ace eğer yaşasaydı en büyük katkılardan biri Croc da olacaktı ki, Luffy ve inbe yaşıyorsa bugün onun sayesindedir. ;)

6- Anlamadığın nokta da bu zaten. WB ekibi Shanks sayesinde gitti ama Shichi olup harcanmaya kalkılan biri vardı.
Bknz: Moria...

Yani bu adam her şeye rağmen 2 tarafa da düşman olduğu yerden istediği gibi ayrıldı. Oysa birisi hedeflese engelleyecek hiç bir sebep ve kural yoktu...

7- Bak işine geldiği gibi yorumluyorsun diyorken attığın son mesajdan bahsediyordum. Yine şaşırmadım mesaja...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık