Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüncelerine katılmamakla birlikte tabiki saygı duyuyorum.Beni daha iyi anlayabilmen için olaya nasıl baktığımı sana anlatacağım:

Luffy birkaç kez yenilmesine rağmen meyve uyanışıyla birlikte hiç Kaido'nun karşısında eğilip büküldü mü?Yani Luffy meyve uyanışıyla birlikte Kaido'ya tekrar yenildi mi?

Hayır.Yenilmedi.Luffy zorlanarak da olsa Kaido'yu yenebilmesi bundan sonraki dövüşünde de Luffy'nin uyanış açarak Kaido'yu yenebileceği anlamı taşıyor.

Yani anlayacağın meyve uyanışı açan Luffy,Kaido'ya karşı üstünlük sağlayabildiği için Kaido'yu yendi.

Bu da benim için Luffy'nin Ryokugyu'yu orta zorlukta alacağı konusunda bana bir kanı oluşturuyor.Çünkü Kaido dünyanın en güçlü varlığı ve korsanlar arasında en yüksek ödüle sahip insanı.Ve Luffy Kaido'ya üstünlük sağlayabildiği için Ryokugyu'yu da yenebilmesi gerekir.
Meyve uyanışında da Kaidou, Luffy'yi yamulttu. Fakat dahi yazar Oda "dünyanın en saçma gücü" diye bir şey uydurarak Luffy'ye Haki ve enerji yenileme yetenekleri falan ekleyiverdi. Kaidou yazar eliyle yendirildi, ben olaya bu gözle baktığım için bana boş yere bunları yazma. Düşüncem değişmeyecek.
 
Olm bu poster zaten yıllardır D. içermiyor mu? Dedesi ve babası açıklandı. Monkey D. Dragon, Garp diye. Hem de en büyük savaşta dünyanın gözü önünde...

Şimdi kalkmışlar o D. yi kaldırın demek kadar saçma birşey olamaz. Absürtlüğün sınırını aştı resmen sODA... Hadi Nika görünümüne kızsalar bu fotoyu kaldırın değiştirin deseler sadece okey de...
D. kaldırın demek resmen replik bulamadım da bunu yazayım bari demek gibi olmuş.

Morgan'a yeni ajanlar gidip baskın yapacak galiba yine... Geçen öyle bir sahne işlemişti hoş bir detay olmuştu.

Garp'ı göstermemesi cidden bende hayal kırıklığı yarattı.

Oven kalkıp gelip magmadan anasını çıkarabilir mi acaba...
 
Valla kid ve Law'ın doğru dürüst hasar veremediği adamla 1 vs 1 attı. Üstüne hasar da verdi ve çokca da ezilmedi.

Yamato rahat 3M eder ödül olarak. Geleceği aşırı parlak bir karakter.

Şimdi partyi amiral basacak. Normal vatandaş olarak girip bir ortamı mı süzer yoksa direkt katliam mı yapar onu bilmem. Ama mekan da hiç şansı yok.

2 yonkou'yu indirmiş herkes sağlam ve orada bulunuyor. Nasıl olacak hangi akla hizmet mekan basacak bilmiyorum.
Bu saatten sonra kimse elini kolunu sallayarak hasır şapkaların olduğu mekanı basamaz. "Yaşayan en güçlü yaratık" denilen varlığı indirmiş bir Luffy var. Her ne kadar saçma bir dövüşte olsa bigmomu indirmiş law&kidd var. Zoro, Sanji, yamato gibi karakterleri hiç saymıyorum. Şu ortama prime Garp bile tek başına giremez. Ha girersin belki birkaç adam tokatlarsın ama sonuçta yenilirsin. Artık eskide kaldı o bir tane güçlü adamın çıkıp tüm tayfayı tokatladığı günler. Oda denilen ebleh ne akla hizmet buraya tek başına bir amiral gönderdi çok merak ediyorum. Bu saatten sonra adamdan kan alırlar kan.
 
Karasakal ile Shanks'ın ödülü aynı bu arada galiba poster resimleri değişmemiş. Luffy geçti Karasakal'ı ödülde.
 
Law Fanı torpil diyor. @RedTeroR gel de bir tur da sen gül.

Dof'a paspas olan karakter gelmiş bm'nin hakili yumruklarına dayanıyor. Balığa enerji kullanmak istemeyen adam daha fazla enerji yiyen uyanış kullanıyor yine de enerjisi bitmiyor bana torpil diyor
:D
O zamandan bu zamana geliştiğini sen de iyi biliyorsun. Böyle girmeye devam edersek hiç kimse karlı çıkmaz bu arctan :dd.d

Neyse fikrimi söylemiştim sadece. Önceki yoruma editleyip yazdığım için görülmedi. Hoş geldin. :D
 
Meyve uyanışında da Kaidou, Luffy'yi yamulttu. Fakat dahi yazar Oda "dünyanın en saçma gücü" diye bir şey uydurarak Luffy'ye Haki ve enerji yenileme yetenekleri falan ekleyiverdi. Kaidou yazar eliyle yendirildi, ben olaya bu gözle baktığım için bana boş yere bunları yazma. Düşüncem değişmeyecek.
Bu kısımda dahi Oda'nın parmağı yoktu yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık