Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru boş gibi görünüyor ama görev adamı. Asker tanımına tam uyan birisi. Emir gelince gidip yapıyor.

Kuzan vicdanlı birisi ve sistemin çürümüşlüğünü görüp bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Akainu kötü bir adam olsa da görev şuuru yüksek ve akıllı davranıyor. Sürekli sinirli görünse de sinirle hareket edip hata yapmışlığı yok.

Fujitora'yı ben de geleceğin Filo Amirali olarak görüyorum. Kral Riku'nun önünde eğilip özür dilediğinde bunu açıkça gösterdi. Biz halka hizmet için varız kafasında adam. Sistemi korumak değil derdi, sistemi düzeltmek. Bunun için de yetkisini kullanıp olumlu sonuçlar alıyor.

Ryo’yu tabi yeteri kadar tanımıyoruz ama ilk intiba boş bir adam olduğu yönünde.
+1 kardeşime.

Kizaru zaar derken ideolojik anlamda. Yoksa adam tam bir "atıl kurt" :)

Bu arada eğer bir motivasyonu yoksa hikayede çok yeri de yoktur Ryo’nun. Harcanmak için tasarlanmış olabilir. Eğer yolundan bir şekilde dönmezse harcanır da. Luffy'nin tayfa da yanındayken bir amirale kaybetmesinin imkanı kalmadı. Saçma bir hikaye ile yakalanırsa o başka tabii.
Eğer Ryo'nun tek amacı eseyim gürleyim Akainu'nun gözüne gireyim ise bu adamı düdüklerler. Çok net.
Udonun normalde ki hali
Bu da şimdi ki
Adam hashirama gibi orman yaratıyor. Enerji sıkıntısı yok sonsuz yenilenme rakibi sağ olsun tabi. Yaratım ve can verme gücü. Eğer hashiarma gibi de fiziksel anlamda güçlü ise ki amiral sonuçta, çılgın karakter. Akainu yu örnek alıyor, bu da fuji nin tersi demek. Fuji aokiji nin yerine oturuyor kişilik anlamında da, aka nın yerine ryo eklenmiş. İlla ying-yang yaratıyor mangaka. Kizaru tarafsız ortada bu sefer yaklaşımlar güzel. Denizciler baya uğraş içinde hükümet hala D saklama peşinde, gereksiz 5li çete... Güzel bölüm olmuş.
Bu gücün uyanış olmaması mümkün değil. Adam nefes alır gibi orman yaratıyor. Gücü çok sağlam. Tanıdıkça daha çok sevilir muhtemelen ama bu kafayla devam ederse de çok tanıma fırsatımız olmayacak gibi duruyor.
 
Amiral dayak yemeye geliyor anlaşılan... Amirali geri puskurtup, kaidonun adamları da serbest kalırsa alın size bir muttefik daha. King zaten joyboy aşığı... Luffy bence kendi adından çok buggynin yonkou olmasına şaşırıyor. Bir önce ki odulde kendisinden zaten yonkou olarak bahsedilmisti. Orada bile bu kadar sasirmamisti..
 
Kaido alkol alıp, öpücükler atarak Luffy'yi döverken One Piece fanları: Bu ne ciddiyetsizliktir. Yonkou'nun ağırlığı kalmadı.

Ryokugyu alkol alıp, telefonla konuşarak komutan döverken One Piece fanları: Öff be sek erkek. Yemin ediyorum böylesi gelmedi seriye. karizmanın öz evladı.
 
Luffy, Zoro, Sanji, Kid, Killer, Law, Bepo, Apoo, Yamato, durumu belirsizlerde Hawkins ve Drake, gücü muamma ama tecrübesi 0 Momonosuke, Kızılcık hoşafları, Wano ırgatları ve muhtemel taraf değiştiren canavar süprüntüleri vs Ryokugyu
Luffy, Kid ve Law üçlüsü en azından bir imparator eder şuanda. Yamato, Zoro, Killer, Sanji, Apoo ve Bepo da en az dört sağ kol gücü eder.

1 Yonko + 4 sağ kol vs Amiral

 
Amiralin yalaka çıkması çok hoşuma gitmedi. Yonko belasından kurtarılan bir adaya gelip yalakalık yapmak için oranın kurtarıcılarına saldırmasını doğru bulamadım. Luffy bunu yok edecek gibi duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık