Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence tatmin edici bir bölümdü. Yeni amiralin meyvesi tüm serideki favori meyvelerim arasına şimdiden girdi. Ağaç ve bitki odaklı saldırılara Hashirama'dan beri hastayız. Sadece belinde gördüğümüz şey bir kara kılıç mı ya da kılıcının kını mı tam anlayamadım.

Gorosei'nin aptallığı da iyice baydı artık. Yaptıkları her şeyi eline yüzüne bulaştıran bu adamlar serinin sonunda nasıl ana kötü olacak merak içerisindeyim.

Buggy'nin yonko olması da yeni dünya sonrası shicilerin ayağa düşmesi gibi artık yonkoların da bir numarasının kalmadığının göstergesi. Laugh tale , looney tunes gibi örneklerden de gördüğümüz gibi serinin sonunda komedi dozajı iyice artacak. Kimi ne kadar güldürür orası muamma.
 
Marineford üçlüsü gibi olmasa da farklı bir tarz karizması var yeni amiralin.Askeri disiplinden yetişmeyip dışarıdan alındığını hissettiriyor.Bakışlar Akainudan daha sert.Acımasız olması iyi olmuş daha gerilimli ve heyecanlı sahneler görüyoruz bu sayede.Son panel heyecanlandırdı nasıl bi hamle yapacak acaba başkentte.

Tüm dünya Luffynin Dragonun oğlu Garpın torunu olduğunu biliyor hala D. yi silin diyosun gorosei.

Buggye bişey demiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık