Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman Oda efendi bu kararı alırken net alkollüydü. Başka bir açıklaması olamaz.
Ben de aslında 1.5000.000.000 ödül almasını Law ve Kid'den daha fazla ödülü olsun diye yaptı diye düşündüm. Ama bu ödüller sonunda ben de çok şaşırdım. Bir de bu bilgileri kim verdi bu hükümete? O da önemli. Ya da Gear 5 versiyonunu kim çekti? Bunlar da önemli.
 
Tamamıyla yanlış bir iddia. Avatar diyorsan bu konunun asıl geçtiği seriye bak yani avatarımdaki kişiye ; )

Avatar Aang dünyaya dengeyi getirdi. Avatar değil Avatar Aang. senin dediğin gibi olsa Avatar Wan dünyaya dengeyi getirdi denirdi. Halbuki ilk dediğim gibi...

Avatar benzer özelliklere göre seçilmiş kişilere ithaf edilmiş bir sıfat. Özellik, güç gibi çeşitli kıstasları bulunur. Daha detaylı anlatayım bak senin tekelinde bu iddiada bulunanlara;

Avatar sözcüğü Sanskritçe avatāra अवतार "iniş, yüksek bir isteğin belli amaçla bir kimliğe bürünerek dünyaya inmesi" sözcüğünden alıntı olacak bir şekilde türetilmiştir. Bu sözcük Sanskritçe avatárati "aşağı geçmek" fiilinden türetilmiştir. Sanskritçe fiil Sanskritçe ava- "aşağı" ve Sanskritçe tárati "geçmek" sözcüklerinin bileşiğidir. Yani Türkçe anlam birliği ile dil içi çeviri yaparsam bu kelime şu şekildedir:

Belli bir hedefi amaç uğruna getirmiş seçilmiş kişilere verilen sıfat. One Piece için Nika bir sıfattır. sen buna gittiği yere eğlenceyi götürmesi dersin köleleri özgürleştirme dersin ne dersen de. Burada bir kişinin ruhunun reenkarnesi yok. Amacın reenkarnesi bulunur. Yani Nika Nika dediğiniz şey bir kişi olmaktan çıkıp bir isteği hedef haline getiren kişilere verilen sıfat olur.

Hee ben bu gelişmeyi sevdim mi? Tabi ki hayır. Saçma bir eklenti oldu. Bu amacın Luffy'e özel olmasını isterdim, meyvenin saçma sapan bir şekilde değişmesini hiç istemezdim.
Ne dediğimi anlamamışsın.

Ben avatarlar değişmez demiyorum ki avatarlık değişmez diyorum.
Seriler birebir aynı olmadığından söylediğim şeyi tam olarak buraya uygulayamazsın.

Kısaca meyveyi yiyenler değişir ama meyve değişmez getirdikleriyle beraber demişim orada. Meyvenin getirdiği de özgürlük savaşçısı olmak.
 
Yeni amirali sevmedim
Bence Akainu-plus çıkabilir korsan tokatlama konusunda
Ilk basta iyi izlenimim olmuştu
Şu resimlerden sonra gaddar çıkacağını düşünüyorum
Ben Fuji reyis gibi bekliyordum idealist çıkar diyordum
Bence herif geyiginin pesinde
 
Kesinlikle, beklentilerin altında kaldı. Hiçte söylenilen kadar karizmatik değil.
bitki türünde bir meyve yiyen adam ayriyeten besinde çekiyormuş bir kere daha bir genç daha bir yakışıklı olur yahu bu tip ne katil mi hırsız mı belli değil yahu bunu beğenen var mı merak ediyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık