Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç olarak haklisin ama ekip yok. Tek tabanca.
İlla ekip aranıyorsa dağ gibi katakuri var, Teach üstüne çöktü desek başka yonkou'ya gerek dahi yok illa 4 kişi mi denizi yönetecek yonkou sıfatını kaldırırlar olur biter. Buggy'i mantık çerçevesinde savunmayın Allah aşkına esprisine gülmekten bile daha kötü bu.
 
buggy'nin imparator olması konusunda şunu söyleyeyim.
bir korsanın imparator olduğuna kim karar veriyor. denizciler veya dünya hükümeti böyle bir ünvan vermiyor. kendi kendine de ben imparatorum desen bir anlamı olmaz.
gazetedeki haberlere, halk arasındaki söylentilere, hangi adalara, bölgelere sahip olduğuna göre imparator olarak anılmaya başlıyorsun.

luffy hakkında çıkan haberlerin, dedesinin, babasının, bağlantılarının, yendiği isimlerin luffy'nin imparator olarak anılmasında payı var ama bence en büyük pay hasırşapka filosunun luffy adına bir sürü bölgeyi ele geçirmesinde. böylece imparator olarak anılmaya başladılar.

buggy'nin de benzer şekilde ard arda efsane isimlerle haberleri çıktı, savaş lordu oldu, en kötü suçlulardan kurulu ve buggy'e hayran bir tayfası vardı. bu tayfanın buggy adına bir sürü bölgeye çöktüklerini düşünüyorum. buggy'de luffy gibi herkesi etrafında toplama gücüne sahip. dolayısıyla bireysel olarak ne kadar güçlü olduğu net olmasa da tayfası ile imparator olmayı hakediyor.

kid ve law ise bireysel olarak luffy kadar güçlüler. imparator olmaya adaylar ama tayfaları tırt. ilerde, eğer ölmezlerse, shanks'ın yerini kid alır, teach'in yerini de law alır gibime geliyor.
Bu hapishane kaçkınlarıda beyinsiz çöp beyinsiz olmasalar Bugy'nin gücünü anlarlar daha hakileri yok Bepoyu salsan yeter bunun gibi bir tayfaya kendi tayfasıda çöp zaten Bugy trollüğüne alıyor ünvanları öle toplama gücü felanda yok kendi tayfası sattı zaten ilk yani adamın tayfasıda yok gücüde.
 
Buggy'nin Yonko olması çok saçma geldi bana ya. Tamam tayfası güçlü, bağlantıları var falan ama o kadar da değil ya. Troll karakteri ciddi pozisyona getirince artık o pozisyonun da ciddiyeti zarara uğruyor. Bunu bile bile niye yapmış ki böyle bir hamleyi Oda?
 
teach'de mf sonrasında imparator olmuyor. beyazsakalın adalara çöküyor ve beyazsakal tayfasından kalanları dağıtıyor. ondan sonra imparator olarak anılmaya başlıyor.
Bunun benim söylediğimle alakası yok ki. Mf'den 1 gün sonra imparator olsa yine sırıtmazdı.
O ilk ödülü ama. Luffy 1.5M di kaido yu indirene kadar yaptıkları icraatlar ortada. BB yi gördüğümüzde ödülü artabilir...
İlk ödülü olması düşük olmasını mantıklı yapmıyor. Daha doğrusu Kid ve Law'ın bu kadar yüksek olmasını saçma yapıyor. Önceden de tehlikeli bir korsandı ve Shichi'ydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık