Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah belanı versin oda senin. Civatalar eksilmiş kafanda belli. Dengesiz wano arcından sonra sözde milletle dalga geçiyor işte. İyi ki Türkiyede yaşamıyorsun sen goda
 
Anca bu hallerini yener zaten yoksa sağlam halde ikisini birden karşısına alsa sonu olur.
Amiraller Kral Hakili saldırı yapabiliyorsa Queen'e yarım, King'e tek atarlar. Kafası dumanlı BM'nin Queen'e çıplak elle ne yaptığı bariz belliyken bi' Amiral'in yapabilecekleri küçümsenmemeli. İmparator > Amiral -bence- o ayrı.
 
Tamam Oda kardeş güzel şaka güzel makara güldük eğlendik.Hatta gülmekten altımıza sıçtık çok komikmiş Buggy yonko falan.Gülmekten fenalaşanlar sandalyeden düşenler oldu.Tamam güzel kardeşim çok trol şakacı bir adamsın sen.Hadi şimdi normal sayı gelsin spoiler da hoş bir trollük olarak kalsın.Shanks Teach Luffy olsun hatta bunlara Kid ve LAW ekle hadi kendini iyice tutama Kata ekle hatta freni patlat onları sil Mihawk falan ekle.Bak iyice abartıyorum daha da ileri gidip saçmalıyorum Garp ve Sengoku imparator falan olsun.Ama eyy cıvık adam eyy gereksiz fuzuli adam Buggy ne lan.Buggy neden abi nicin nasıl olabilir.Hangi güçle,hangi tehlike ile imparator olacak.Yanındaki adamların ve kendisinin Shanks Luffy falan geçtim Law'ın bir room luk işi var.Buggy nerede güçlendi,nerede palazlandı,nerede üç tane hakide ustalaştı,nerede arkasında bir filo topladı.Yıllarca ortada olmasın karakter sonra bir anda ahahahaha ne kadar espiriliyim komiğim diye pat diye çıkart amiral yap....
 
Seriyi wano arcında bende kendi çapımda eleştirdim.

Ama artık yeter be kardeşim YETER YETERRR


Buggy'i yonkou yapmak nedir LAN!? yıllarca ama yıllarca bekledik yonkouların adam akıllı işlenmesini.

Sana Aga dedik, Büyük bildik, bizi aleme madara etmez dedik, SEN BİZİ KEPAZE ETTİN!!!


BM'yi, Kaidoyu ne hale soktun o da yetmemiş gibi Wano bataklığında beyazsakala ne retconlar yedirdin. Ulan ölünün arkasından yapılır mıydı bu be hain vicdansız.

Yıllarımızı verdik bu seriye, benim gibi milyonlarca kişinin seriyi takip etmesi okuması sayesinde bu kadar popüler oldun ama YETER sıçtın artık.

Daha fazla batıramaz diyordum ama en sonunda TÜYÜ diktin.


İnsan kendi tabağına böyle pislermi be utanmaz herif.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık