Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle isteyip istememelerini tartışıyorsan gerçekten yazık. İkincisi benim değindim konuların hiçbirinde ödülle alakalı değil. Fikrimi soracak olursan daha düşük olmalı.

Ben öylesine göz gezdirirken Moria mesajına denk geldim. Onun öncesini bilmem beni de ilgilendirmiyor ki benim bilgilendirmemin de onunla ilgisi yok. Senin başka konulardaki önceki mesajlarını okumam gerektiğini de bilmiyordum. Başka emriniz var mı paşam?:hhh: Moria konusunda ise zaten herhangi bir ödül artışı yok. Olay gizlendiği için oraya geldiği ödülle oradan ayrıldı. Bu konuda hemfikiriz zaten.

Gelelim senle tartışmamıza: Gerçekten okuduklarını anlamayan bir insansın.

Sen gizlenebilir veya gizlenemez demedin. Haklısın. Zira bende öyle bir şey dediğini iddia etmedim. Sen gizlemeye çalışabilirler dedin ben de hayır öyle bir şey yok dedim. Hatta bununla ilgili manga panelini de koydum. Zira Nika meselesi dışında ortada gizlenebilecek bir şey kalmadığı apaçık ortada ve hükümette bu durumu kabullenmiş durumda. Şu durumda bunun üzerini örtmenin tek yolu bütün dünyayı öldürmek olsa gerek. Yani bunu tartışmaya açman bile saçma. Gördüğün üzere benim çarpıttığım hiçbir husus yok. Ama senin okuduğunu anlama sorunun olduğu açık…

Son olarak benim egom öyle en ufak şey de kırılacak kadar zayıf değil. Fatih’in Hakisi var bende;):cool: Ama sen başka insanlardan bir şey öğrenmenin körü olmadığını öğrensen senin için iyi olur…
Okuduğunu anlamıyorsun hakikaten he. Bir kursa gidebilirsin, emrin olur paşandan.
 
Buggye kendine ciddileşmeme sözü verdiği acıklı bir backstory çizersin, Shanksın öldüğünü öğrenip ciddileştiği bir panele de "en son ciddileştiğinde Rogerın idam edildiğini öğrenmişti" bilgisini ekleyip 4milyar ödül kasarsın, mis gibi yonko olur.
 
Buggy shichibukai oldu tamam dedik ama Yonko olursa saçmalığın daniskası olur. Bu seride okunmaya değmeyeceğini kanıtlar.
 
Yonkouluk gibi bir şey beklemiyorum elbette orası troll belli. Anormal bir güç de gelmez kendisine hiçbir zaman. Ama bu adamın bu kadar büyük işlerin içinde olup devamlı olarak saçmalaması biraz tuhaf geliyor. Shanks'tan tamamen farklı bir yol ile bir plan doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalıştığını görmeyi çok isterim şahsen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık