Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz canavarına kol kaptıran Shanks Yonkou ilan edilince bir şey yok, Law-Kid Yonkou ilan edilince auvvv.
Teach, Marco'yu yendikten sonra Yonkou ilan edilmedi mi? E bu adam Yonkou olurken, BM'yi deviren adamların Yonkou olması niye saçma geliyor anlamadım?

OP evreni her ne kadar geniş bir evren olsada güçlü korsanların sayısı o kadar da fazla değil. Seride Yonkoular ve Shichiler dışında öne çıkan pek korsan yok. E Shichiler hükümete bağlıydı zaten. Geriye en güçlü korsanlar da Yonkoular oluyor. Serinin genel korsan seviyesini ele aldığımız zaman, Kid ve Law çok üst düzeydeler şu an. Kid ve Law'u birebir de alacak kaç tane korsan var? Mevcut sistemde Yonkou ilan edilmeleri gayet normal. Bu adamlar daha genç, 40 yaşına geldiklerinde şimdiki Yonkou'ları aratmazlar merak etmeyin.
İşte bu. Nokta. :alkis:
 
Kid ve Law imparator olmamış olabilir. Luffynin 5. İmparator olarak anılmasındaki en önemli etken denizlerde dolaşan hasırşapka filosuydu. Luffy yenidünyaya girdiğinden beri geçtiği adaları önceki otoriteden bağımsızlaştırıp, peşinde taraftar toplaya toplaya ilerliyor. İmparatorlara imparator denmesinin sebebi gerçekten bir bölgeye hükmetmeleri. O yüzden 5 kadim imparatorluğa en yakın isim Marco ve Beyaz sakal korsanları demişti. Bölgelerini Teach ele geçirince Teach imparator oldu. Law'ın kesinlikle bölgesi olmadığını biliyoruz. 2 yıllık arada dressrosa ve punk hazard arasındaydı. Kid ise hawkins ve apoo ile yaptığı ittifakta bir bölge aldılar mı bilinmiyor. Ancak alsalar bile imparator olmaya yeterli bir bölge mi? benim tahminim değildir. Şu anlık Luffyden başka kayda değer bölgesi olan yok. Şu an yeni imparatorlar Luffy, Shanks ve Teach'tir. Law ve Kid WCI'a çökerlerse imparator olurlar. Katakuri Bigmom korsanlarını toparlayacaktır. Aralarında aile bağı olduğu için kolay dağılacak bir oluşum değil. Yani benim fikrim, Law ve Kid için imparator denmesi için henüz erken. Bir de imparator diye kimin ilan ettiği de önemli. Morgans Luffy'ye 5. İmparator diyordu ama ne mevcut imparatorlar ne de dünya hükümeti onu böyle görmüyordu. Morgansın demesiyle imparator da olunmaz.
 
Eski Üçlü amiralden biri bile gelse bir yere varamıcakken yeni amirale beklenti pompalamak elinizde patlar.Aynısını Fuji’de yaşadı millet.O yüzden mi biraz daha isabetli sallayın.
 
Son bölüme kadar hiçbir amiral yonkou alamaz diyordum
Yeni yonkularla birlikte durum değişti gibi gerçi shanks, bb ve luffy'yi hala alamazlar.
 
Eskilerden belki hatırlayanlar olur. Bar bar bağırıyordum buralarda amirale tayfayı ver yonko olsun diye. Artık herkes anlamıştır umarım. Amiral kadar olmayan bile o şekil anılabiliyor. Bütün amiraller Kid'i, Law'u vs. bire birde yer.
Amiralin sağlam bir kadrosu olduktan sonra yonkou olabilir tabi ama şu anki şartlar altında rezalet bir senaryo gereği yonkou indiren ikilinin rezalet bir tayfayla yonkou olarak anılması en az BM'nin bu ikili tarafından yenilmesi kadar rezalet bir olay.
 
Korkutma çocukları daha yeni Yonko oldular demiş.
Aynen Wbden yumruğu yiyince övünmeyi gördü. Luffyden yese aynı şeyler artık geçtik orları başkan. Luffy içinden geçer bunların. Ha tabi yazar izin verirse. Adada Yonko komutanları gücünden trilyonlarca adam. Yamota seviyesi nedir bilinmiyor. Kaido tutmuş amiralde tutar. Kidle Law 2si birden yonko aldılar. 2si girse içinden geçer demek yani bu. Bu kadar üst düzey korsanın olduğu 2 yonko indirilen adaya bir tane amiral geliyor ve overdo deniyor. :D . 2 yonko yanından komutanları ve tobiroppo inmiş adada, tek amiral bu kadar adamın olduğu yerde ne yapcak allasen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık