Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz canavarına kol kaptıran Shanks Yonkou ilan edilince bir şey yok, Law-Kid Yonkou ilan edilince auvvv.
Teach, Marco'yu yendikten sonra Yonkou ilan edilmedi mi? E bu adam Yonkou olurken, BM'yi deviren adamların Yonkou olması niye saçma geliyor anlamadım?

OP evreni her ne kadar geniş bir evren olsada güçlü korsanların sayısı o kadar da fazla değil. Seride Yonkoular ve Shichiler dışında öne çıkan pek korsan yok. E Shichiler hükümete bağlıydı zaten. Geriye en güçlü korsanlar da Yonkoular oluyor. Serinin genel korsan seviyesini ele aldığımız zaman, Kid ve Law çok üst düzeydeler şu an. Kid ve Law'u birebir de alacak kaç tane korsan var? Mevcut sistemde Yonkou ilan edilmeleri gayet normal. Bu adamlar daha genç, 40 yaşına geldiklerinde şimdiki Yonkou'ları aratmazlar merak etmeyin.
Shanks dediğin adamın kılıç kullanma becerisi serinin en iyi kılıç ustasına yakın shanks dediğin adam wb tarafından övülüyor shanks dediğin adam yürürken saldığı hakiden gemi çatırdatıyor ve evet bunların hepsini tek koluyla yapıyor big momın üstüne hurda atarak değil.Sırf yokluktan ve zorlama bir şekilde yonkou ilan edildiler işte ne kidde ne lawda o kapasite yok henüz.Luffy bile daha yeni yeni giriş yapıyor o seviyeye.Yonkouluğun bi anlamı kalmamış ele ayağa düştü iyice.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık