Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümde yine çok aşırı bir beklentim yok açıkçası öngörüşteki gibi bir bölüm olacğaını sanmıyorum.
şu anda klasik olarak tafyanın son durumları insanlaırn onlara olan şikranı vs. şeklinde geçecek CP0 lar son bir hamle ile robin'i ele geçirmek veya öldürmek isteyebilir onun dışında bir aksiyon olacağı yönünde bir beklentim yok.

BB nin wanoya gelmesi durumu çok saçma çünkü şu anda lufy ile karşılaşacağı zaman değil ve tüm tayfa bu halde iken gelip vur kaç yapacaksa Marine savaşında olduğu gibi o zaman bir yonkou değil tam bir çapulçu vurkaç yapan serseri modunda olmuş olacak ki ODA bu karakteri bu kadar düşürmeyecektir.

Hancook'un yakalanması mihawkın kaçması vb konularda muhtemelne tüm savaş lordları ciddi bir savaşa girecektir ve bunun etkisi tüm dünyada büyük yankı bulacaktır.
Sabo konusu tamamen ben yakalandığı ve ACE senaryosunun bir benzerini tekrarlayacaklarını düşünüyorum. Ancak bu sefer tüm korsanları karşısına almış olacak Denizciler Hasırşağpka filosu ve devrim ordusu bunun yanında Hasır şapka'nın ittifak halinde olacğaı korsna grubuplarınıda düşününce çok güzel bir son savaş bizi bekliyor.
 
** The battle is finally over. What happened to Luffy after the fierce battle…!

bölüm başlığı bu şekilde olacağı söylentileri var buda bu bölümün daha çok lufy'nin son formunun etkileri üzerine biraz daha açıklama yapılacak gibi görünüyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık