Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ve Kid'in misyonlarının tamamlandığını düşünüyorum.Sonuçta Law, Punk Hazard'dan beri Kaido'nun inmesi hayaliyli bizimkilerle ittifak kurmuştu.Bu arcta da aslında Luffy'den emir almaktan çok hoşlanmadığı bazı sahnelerde açıkça gösterildi bize.Kid de zaten kaptan olmak için doğmuş bir karakter.Hatırlarsan Law, çatıdayken Luffy'nin emirlerini yapınca Law'ın kaptanlığını sorgulamıştı.Yani ileride Luffy'den emir almayı kendi kaptanlığını sorgulatacağını düşündüğünden Luffy'e sırf bu yüzden yardım etmeye gelmeyebilir.

Olası bir Sabo'yu kurtarma planında Law ve Kid olmayabilir benim açımdan.
Fark ettiysen yan karakter oldular dedim zaten, tayfa gibi değil. Önemli savaşlarda ortaya çıkacakları bariz. Big Mom gibi önemli bir karakteri indirtti bunlara, tayfa dışında böyle kimsenin dövüşünü çizmez kolay kolay. Yan karakter oldukları dövüşlerinin çizildiği için tescillendi gibi bir şey.
 
ZK(Herhangi bir şey) olacak… mutlaka olacak… ksksksksksk

Ya bunların hepsi hain hain… bir tek peluşumuz canımız doktorumuz Chopper endişeliydi yanlış hatırlamıyorsam… herkes ilgi meraklısı Pelin su Luffy’nin başında… bir de baygınken gülüyormuş beyefendi… uykusunda ne görüyorsa artık… belki Nika ile karşılıklı muhabbet ediyorlardır… Nika bunu güldürüyordur…:artiz:
Zoro lisede de arka sırada tek başına oturuyordur kesin.
İnandırıcı bir Dünya değil.Robin, Sabo meselesi mesela. Marvel filmleri gibi Onepiece üzerine iki dakika durup düşününce ulan ben ne okuyorum diyorsun xD


Ruh halimizi güzel anlatan bir çalışma olmuş xD
O baya saçmaydı zaten. Bari bir flashback yapıp Sabo'nun Luffy'e söyleme ben sürpriz yapacağım dediğini falan çizseydi. Karakterler NPC gibi. Biz görmüyorken hiç konuşmuyorlar birbirleriyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık