Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monster Trio artık Yamato-Zoro-Sanji olarak devam edecek. Monster's Trio olacak yani :D Artık tayfadaki kimse Luffy'e denk değil, özellikle uyanış açan ve savaşan Luffy tayfayı komple siler süpürür. Kaido'ya attığı son yumruğu yiyip de ayağa kalkacak bir eleman yok ne bizde ne de seride (gücünü gördüklerimiz arasında)
 
Yamato kesin tayfada diyemiyorum hala. Jinbei gibi tayfaya resmen davet edilip, resmen tayfadan sayılıp bir süreliğine Wano'da kalabilir. Ama umarım böyle olmaz ve hemen tayfaya gelir çünkü bu çocukta yıllardır orada işkence çekiyor bir nevi Chopper, Brook gibi çok acı bir mazisi var Wano'da.
 
İlk başlarda Yamato'yu gereksiz gördüğüm için pek ısınamamıştım. Ama şu iki sayfada gönlümü kazandı. Yıllardır beklediği kehanetteki çocuk olan Luffy öldüğünde bile mahvolduk demek yerine ölene kadar savaşalım deyip aslında hayal dünyasında yaşayan biri olmadığını, iradeli biri olduğunu gösterdi. Şurdan itibaren sevdim kendisini. Özgürlüğün değerini bilen birini tayfada görmek isterim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık