Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala aklım almıyor . Şu seride ölümünün açık net bir şekilde gösterilmesi gereken tek Karakter Kaidouydu . Adam ölümü arıyor, ölüme övgüler diziyor vs vs

Bu adam ölmüyecekti de kim ölecekti Oda !
Belki kaido joyboy olabilmek için ölmeye çalışıyordu.Hem ölümle savaşçının tamamlanabileceğini düşünüyordu hemde joyboy olabileceğinden.Çünkü luffy öldüğünde joyboy oldu.
 
Ya beyler bana kızmayın ama Wano'ya bir amiral gelse ne olacak?

Valla Luffy uykusundan kalkıp amirali tekler sonrada benim uykumu neden böldünüz diye oradakilere kızıp şekerlemesine devam eder.Daha Sanji,Yamato,Law ve Kid'i saymadım bile.
Amiral gelirse ryokugyu gelsin. Sonuçta bu adam wanolu ve wanoyu kurtardığı için lufylere teşekkür eder sonra akainudan 2 fırça yer sıyrılır xd
 
Yalnız bütün güçlü korsanlar ayaktayken adaya gelmeye maçası yemeyen Amiraller… güçlüler düşünce adaya gelecekler sanırım. Kaido-Bm-Luffy pardon Nika-Zoro-Law-Kid hepsi bitik halde… Adam olan o ilk zamanlar da gelirdi… şimdi gelseler ne olur…? Anca akbaba gibi leşlere çökerler… denizci kurumu Saka’nın filo Amiralliği altında… tam bir ezik gibi takılıyor. Fuji amcamızı severim ama umarım Saka ve Kizaru bir gün güzel bir dayak yerler bizimkilerden…:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık