Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1050 japon tarihinde belkide yeri var o sebeple buraya kadar uzadi belki. Bilen var mi?

Sonunda kaido ve bigmom da gitti. Beklendigi gibi. Farklı bitebilirdi ama o yumruga yenilmesi en azindan ryou'nun önemini gösterdi. Kaido ve big mom için şimdiki yol hükumet gemileri götürülmeleri için iclerinde saglam 1-2 adam olabilir kalan cp0 harici ancak denizciler gelirse o iste beklenmedik olur. Kaido bile yenildiyse baska dokunulmayacak rakipler için yol belli artık akainu, magellan vb'leri için.

Biraz hızlı giris yapti oda bölüme momo ve shogun olayindan ama bu iyi bu şekilde giderse çok beklemeden adadan ayrilma baslar.

Momo: Ada sonra açılmalı.
Zunesha: Patron joyboy geri geldi kendin artık karar veremezsin velet 😎
 
Odende o vasıf olsaydı bu savaş yaşanmazdı... üfürükçülerden duyduğu 20 yıl sonra gelecek olan bebeye güvenen bir abimizdi oden...
20 yıl sonra gelecek olan birine güvenseydi Kaidoya neden saldırsın? 20 yıl sonraki kehanette joyboy için wanonun sınırlarını açacaktı sadece.Üstelik Oden shogun olmak gibi bir derdi yoktu sadece masum insanlar ölmesin diye saflık yaptı.Adamın tek eksisi budur.
 
Bir kere de Luffy’nin rakibi tam her şey bitmişken iradesi ile gaza gelip ayağa kalksın be. Belki Karasakal’da yapar böyle bir şey ne diyelim.
Oldu zaten böyle birşey Dressrosa okumadın mı reis duvarlara gömülmüşken iradesiyle kalktı sonra şeytani gözlerle irade şov yaptı mugiwara diye bağırdı sonra da uyanış açtı.:a:
Odende o vasıf olsaydı bu savaş yaşanmazdı... üfürükçülerden duyduğu 20 yıl sonra gelecek olan bebeye güvenen bir abimizdi oden...
:hoo:Yamato hesabı çaldırmış yerine Yossi Kohen geçmiş.
 
Eğer Kaido ve Big Mom öldüyse sıra Shanks'ın ölümünde. 3 Yonkou da Luffy'nin yanında öldü, Shanks de yanında ölecektir diye tahmin ediyorum.
Ben Beckmann da Luffy'e aynı Marco, Katakuri ve King(JoyBoy sebebiyle) gibi saygı duyacaktır diye düşünüyorum. Hatta son savaşta yanında savaşabilirler.
Yani Kaidou ve Big Mom öldüklerini tahmin ediyorum.
 
Kaido ve Big Mom mutlaka ölmüş olmalı.Bu iki ismi kairosekiyle veya sualtı hapishanesiyle zaptedemezsin.One Piece evreninde ölüm olayı yok bunun yerini yendiği düşmanlarından daha çok güçlenerek çözdü Oda ama artık yendiği isimler Yonkou.Bütün düşmanlarını bayıltarak en güçlü olamaz bu adam.Ölüm hak miras helaldir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık