Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido orduya satıldı ve Big Mom satılmak üzereydi. Bir kişi yeteneklerinin bilincindeydi, diğeri değildi. Kaido aslında ilginç bir şekilde savaşa can atmıyordu. Bu, muhtemelen doğası gereği iyi olduğu ve kusurlu olduğu anlamına gelir. Big Mom, kontrolü dışında zihinsel olarak kusurlu görünüyor.

Dünya Hükümeti'nin pahalı haraçları ve sürekli savaş durumu gibi sorunlar, ülkelerin minimum statüyü korumaları için zorunluluk. Bu ve Rocks'taki deneyimi temelden Kaido'yu en güçlünün hayatta kalmasına ve kontrol etmediğiniz kimseye güvenemeyeceğinize inanmaya yönlendirmiş.Kaido'nun bakış açısının sonunda kökenini, motivasyonunu ve arkalarındaki daha geniş bağlamı sağlamasına sevindim.

Gerçekten harika bir bölüm, Wano'da devam eden tüm kıtlık göz önüne alındığında, Luffy'nin yemek motifinin makul, anlamlı ve ciddi bir şekilde kullanıldığını görmek güzel.Kendinde istediği özgürlüğü herkesin hakkı olduğunu düşünüyor.

Son olarak Kaido düşmüştür.Düşmeyecekse son 2 bölüm aynı pozisyonda kalmazlardı.Açıkça görünüyor ki son darbeydi.Degilse geçmiş olsun Luffy bayıldı çünkü.xd
 
Garp neden işbirliği yapmış o zaman? Roger'ı da paketleseymiş.
İşte olayın kendisi olmasa da sonu Fuji gibi olmuştur. Adam bizimkilere yardım etti şimdi görmezden geleyim sonra yakalarım demiş. Nereden bilsin Roger sonradan köşe bucak kaçacak da en son kendi teslim olup oğlunu başına saracak :)
 
Kaido'nun ırkıyla ilgili yine bir şey öğrenemedik. Adam Vodka Krallığı'nda kimsesiz bir çocukmuş. Oraya nasıl ve nereden geldiği belli değil. Belki de böylesi daha iyi. Tam bir savaş tanrısı adam ya.
 
Kaido 7 kez yenilmiş, 18 kez yakalanmış denildi, adam hep kendi isteğiyle çömezken yakalanmış bu da bence enteresan bir bilgi oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık