Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav he he :)
Sen bu bölüme bakıp kafanda ne uydurduysan yok öyle bir şey :D
Atlaya atlaya bir geçmiş çizmiş Oda ve orada da Rocksu bitiren Garp denmiş yine. Garpa zarar verecek bir bilgi yok burada.
Garp'a yazarsa Roger'ı bitirir. En büyük rakibini Garp yenerken Law gibi bir kenardan ağlayarak izlemiş demek ki.
 
Ciddisiniz değil mi hala 4v2 oldu diyorsunuz :ehe:


Serinin Rotası değişti zaten, Şebek çok güçlü bir karakter çıkacak tabi arkadaşlar kabul etmeyebilirler ama eğer 2v1 temiz bir dövüş olmuşsa Garp ve Roger için yeter diyorum ben :bilmem:
Bence de bu bölüm net Garp ve Roger'a eksi yazar. Sadece Kaido'nun kaçması değil aynı zamanda birlikte çalışmadıkları tekrar vurgulanmış. Anlaşılan o ki Xebec baya güçlüydü.
 
Bulutların yok olduğunu görüp Kaidō'nun işi kesin bitti ya da tam tersini demememiz için suyla söndürdü bulutları. Ulan çakal Oda.
 
Garp'i Smoker yapmaya çalışanlara çok gülüyorum şahsen. Kaidou denizcilerden kimseye bir övgü veya gönderme yapmadı hatta Shichibukailara da toplu olarak gömdü. Buradan Garp'ı gömmeye çalışmak boşa kürek çekmektir. Roger zaten boşa yağlıyordu adamı ölmeden önce.

Hani demiş ya şair Ankara'nın en güzel yanı İstanbul'a dönüş diye, bu bölümünde en güzel yanı dövüşün bitmiş olması. Luffy de bayıldıysa tamamdır. Artık başka şeyler görebiliriz. Bir yıkama yağlama övgü seansı olacaktır sonra belki dış dünyaya geçeriz. Arc heyecanı hükümet üzerinden yürüyecek büyük ihtimalle, o kadar geldikten sonra hadi geri dönelim demezler herhalde. Hasır Şapka filosu da burada dahil olur muhtemelen Dressrosa sonunda şöyle etki edecekler böyle etki edecekler deyip hiç göstermemezlik yapmaz herhalde. Gerçi aynı şey Devrimciler için de geçerli ama hiç girmeyelim oraya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık