Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden birisinin Wano’ya gelip kurtaracağını söylemişti. Yamato da günlüğü okuduğu için o kişiyi bekliyordu. Ace sanıyordu sonradan luffy olduğunu anladı. Kaido bu durumdan haberdar olabilir.

Tabi güç seviyesinden dolayı bunu düşünmüş de olabilir. King “sen en güçlü olmaya devam et ben de yenilmeyeceğim” demişti buna flashback’te. Belki Kaido o diyalogun devamında söylemiştir bu lafı.
Geleceği Görme Geleceği Görme no mi kapıda, yazın bir kenara. Oden beyinsizinin bundan nasıl haberi olabilir?
 
Bu mantıkla kaido nun meyvesi de kaido ya ait değil. luffy de aslında kaidoyla dövüşmedi. sonuçta adam dövüşün tamamında meyve güçlerini kullandı.
Kaido hala bildiğimiz Kaido… ama Luffy artık bildiğimiz Luffy değil… Adam başından beri ejderhaydı hala da öyle… Luffy’e ise neler olduğu malum… :d
 
Bakın luffy ile savaşıyor kaido'yu uçurdu, wb'yi her seferinde gömüyor ha keza big mom da luffy ile savaşmadı diye trollük yaptı kadına. Sağ kol durumunda da olay aynı luffy kata ile dövüştü diye kata şuan bazılarınca yonkou potansiyeli var diye bakılıyor. Zoro ihtimaller arasında shiryu ya da beckman ile dövüşse eminim kata kadar panel ayırmacak. Millet de gidip kata en iyi sağ kol diyecek. Şunun farkına varılsa aslında seri, evren diye birşey olmadığını kek adasından sonra iyice luffy ve yandaşları serisine döndüğünü anlayabiliriz gibime geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık