Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

King'de yenilmemiş hiç biliyon demi Kaido ile tanıştığından beri ? :D yc3ü anca yenmiş adamı yenemedi Katakuri... Bir sonraki arc geldiği seviye ile ne alakası var Kata'nın:hhh::hhh::hhh::hhh:Kral haki power upı geldi ryou geldi meyve değişti uyanış geldi. Önceki arcla alakası yok Luffy'nin yc3ü anca yenmiş halinde değil :D Orta seviye zorlukla alır şu an Kata'yı Zoro.
King'in hiç yenilmediği söylendi mi?

Katakuri yenilmemiş de sağ kollardan herhangi biri ile de karşılaşmamış hiç. Sağ kol yense ödülü en düşük sağ kol olmazdı. Yenilmemiş olması bir argüman değil.
Marco ile Perospero'nun tanışıklığından iki tayfanın daha önce bir araya çokça geldiği belli gibi. Tabii savaştılar mı orasını bilemem.
 
Kata'nın Marco ya da King ile aynı cümle içerisinde yazılmaması gerekiyor. Reis o kadar yüce bir seviyede.


Zamanında Kata'yı en zayıf sağ kol ilan eden bazı kılıçsever tayfa vardı. Ah ulan ah! King'i görünce yazamadılar bir daha...
 
Gene aynı mantık reis :D ikisi de büyük ihtimalle ilk defa yenilcek tanıştıktan sonra.
Bence de yenilmemiştir de King için öyle bir vurgu yapılmadı o yüzden söyledim. Kata için mangaka bastıra bastıra o vurguyu yaptı. Yani evren içinde efsanesi var, King'in vurgulanan olayı ise ırkıydı. Ama Kata'nınki de şişirme haber olabilir çünkü Big Mom tayfası yalan söylüyordu, Kid için de komutana yenilmiş iması yaymışlar ama sonradan öyle bir şey olmadığını öğrendik.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık