Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Sevdiğiniz 5 Seinen Manga/Anime

3-gatsu no lion, Caponlardan çıkma en gallavi iş kesinlikle. Benzer duyguları yaşayabileceğiniz başka bir seri yok. Animesi müthiş bir uyarlama.

Vagabond, Inoue manga aleminin piri zaten, Slam Dunk ve Real ile beraber bunu kanıtladı. Çizimleri sergilerde gösterilecek seviyede iyi. İnsanlar Musaşi'ye odaklanıyor ancak haricinde de pek çok kaliteli karaktere sahip. Çok iyi bir tarihi manga.

Vinland Saga, belki 3-gatsu no lion seviyesinde gördüğüm tek seri bu olabilir. Anime uyarlaması gerçekten şaheser, müzikleri, seslendirme, animasyon. Bazı sahneler tam sanat eseri. Filler bölümü de dahil.

Pluto, bana göre Urasawa'nın en iyi işi. Belki Monster(okumadım veya izlemedim) ve 20th Century Boys kadar ünlü ve Billy Bat kadar da entelektüel bir iş değil ama alnından öpülesi karakterlere sahip ve mesajını çok kusursuz ve temiz bir şekilde aktarıyor okuyucusuna sonunda.

Planetes, Vinland Saga'nın yazarının bir başka serisi. Tek kusuru karakter çizimleri olabilir. 3-gatsu no lion seviyesine yine çok yakın. Yine mesajını çok temiz bir şekilde veriyor ve çok sevilesi karakterlere sahip.
 
Benim için casshern sinstir bu yeri çok başkadır. Artı monster. Manga kültürüm hiç olmadığı için ekseriyetle yazılmış olanları hiç bilmiyorum
 
Bir sürü güzel manga yazılmış, çoğu benim de favorilerimde. Ben pek konuşulduğunu görmediğim, çok beğendiğim mangaları yazacağım.

Emanon Serisi
Melancholia
Homunculus
Kokou no Hito
Koroshiya 1
Umibe no Onnanoko
 
Pluto
20th Century Boys
Claymore
Vinland Saga
Billy Bat

Manhua olduğu için Feng Shen Ji eklemedim tür olarak uyuyor en sevdiğim serilerden biri yoksa.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık