Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu varlığına inanılmayan bir meyvenin adını niye değiştirsinler? Şeytan Meyvesi ansiklopedisinde meyvenin adı, şekli ve verdiği güçler açık açık yazıyor. Olmayan bir meyveyi nasıl meyvesinin şeklinin resmine kadar ekleyerek ansiklopediye koymuşlar?

Şu attığın kısımda bile meyve olayının ne kadar büyük bir saçmalık olduğu açıkça görülüyor. Gözünü seveyim savunma şunu ya.
Şeytan meyvesi ansiklopedisini dünya hükümetinin yazdıgı falan belli mi, bilmediğimden soruyorum
 
bu arkadaşın hayatında çizim gördüğü tek seri one piece sanırım. Yorumu beğenen itachi_ de ağır oda Fanı
Oda fanı değilim, One Piece adında çok güzel bir seri okuyorum 1045 bölümdür. Adamın eseri ortada nasıl övülüyorsa yeri gelir eleştiririm ama bunu da ölçülü yaparım. Sanki önümüzde mantığa aykırı olmayan bir seri var ve serinin tek mantığa aykırı karakteri Luffy'miş gibi abarta abarta tepki verirseniz herhalde size hak verecek değilim. Meyve konusunda bir boşluk var bu konu aydınlatılmaz da böyle kalırsa eleştiririm ama ne Oda'dan bu konuyla ilgili bir yorum geldi ne de bölüm içinde meyveyle alakalı net bir bilgi geçmedi.

Sitede küfür ve hakaret açık olsa Oda'nın kundaktaki bebeğinden, mezarındaki ninesine kadar saydıracaksınız. Eleştirinin de bir sınırı var. Beğenerek takip etmeye başladığınız zaman karşınıza çıkacak her şeyi kabullenmiş oluyorsunuz. Ya seri benim için bitti diyerek devamını getirmezsin ya da dersin ki Oda'nın aklında neler var bir bekleyip görelim. Açıklaması tatmin etmezse yine eleştir.
 
Anlatıyorum ya.Degiştiren önceki kadimler olamaz mı ya?Benim anlatmak istediğimi anlatamıyorum heralde.800 yıl önce bu goroseulerin yaşadığını düşünüyor musunuz siz?Adam imkansiz efsane! Diyor işte inanmıyor varlığına.
Ben de sana var olmayan bir meyvenin kitapta ne işinin olduğunu soruyorum. Çünkü böyle bir meyve yoksa, kitaba koymaya da gerek yok. İsmi önceki Kadimler değiştirmiş olsa bile, kitapta bilgisi var bunun. Yani sadece buna dayanarak bile böyle bir meyvenin var olduğu ispatlanmış oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık