Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun gücü sabaha kadar övülür de överken az çok aynı güçte olduğu karakterleri gömmeye gerek yok. Dalga geçilen BM arcın ana bossu olsa buna benzer bir performans sergileyecekti. Shanks, Dragon, Garp (zirve hali zaten başka), evrim geçirmiş Teach vs bunlardan beklentiniz de buna yakın olsun. Ama belki içlerinden sadece Teach bu kadar detaylı işlenir diğerlerinin üstünde çok durmaz hikaye gereği. Kata Luffy'nin rakibi diye nasıl bir değer gördü kaç bölüm ilmik ilmik işlendi, Marco - Charmender nasıl işlendi ona bakarak ayrım yapabilirsiniz. Kaido'yu bu kadar detaylı görmemizi sağlayan şey Luffy'nin rakibi olması.
 
Kaido,Roger ve WB ile yan yana sayılabilecek birisi değil.Bunların dengi falan değil bu adam.İşlenmemiş Shanks,Teach,Dragon gibi adamlar varken cidden Kaido'nun serinin güncel zirvesi çıkma ihtimali yok abiler.Daha bunun Im'ı falan da var.




Baya alakalıymış.Düzgün cevap verebilmeni beklemiyordum zaten :D
Im farkli bir adam tanrısal bir gücü olabilir.

Kaido'da Roger Wb gibi bu seride ki zirveye ulaşmıs bir adam aralarında büyük bir fark bekleme.
Yanlarında sayılacak bir adam burun farkıyla yenilebilir,Kaido o kadar.
Teach'in olayı da zaten serinin sınırları dışına çıkarcak bir güce sahip olmasi,iki meyve ye sahip baska biri mi var ? O da özel.
 
Kaido gibi güç delisi bir adamın Oden korkusu bile belliyken,Oden'den temiz güçlü bir Shanks'ın balon çıkma ihtimali yok.Kaido'nun gördüğü en güçlü 5 korsan içinde herif.Kaido lafla ikna edilecek birisi de değil,MF yolunda sake ikram edilip de vazgeçirilmemiş belli ki.
Shanks'ın güçlü olduğu belli ama Kaido'dan güçlü olduğunu sanmıyorum. Gorosei'ler bile Kaido'dan korkuyor. En güçlü korsan olduğu da vurgulandı. Oden konusu tamamen şov bana göre hiçbir anlamı yok o sahnelerin. Oda'nın samuray yüceltme sevdası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık