Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problem yok. Tam luffy'lik meyve. Komik ve güçlü. Op basindan beri luffy'nin kisiligi zaten böyleydi ki dövüsleride böyleydi. Zamanla oturur. Abartili dedigimiz güçle bile kaido yerinde hala. Son panel hariç. O olay aciklanmali ki haftaya anlariz zaten içinden geçme olayini. Diger tüm yaptiklari dev olma, farkli sekiller olmus ve olmasi mümkün seyler zaten.
 
Meyvenin isminin değişmesi ve bunun seriye kattığı saçmalıkları saymazsak bu bölümdeki güçleri uyanışa uygun bence.

Zaten Luffy'nin dövüşlerinde hiç düzgün bir şey göremedik artık hiç görmeyeceğiz.
Ya o kandırılmak işin içine girmese ben yüzden geçen yumruğa bile bir kulp taktım görünce. Ama içimiz soğumuyor.
 
İnsanlar ya bu forumu okumuyor ya da bizimle alenen billur geçiyorlar. Mangaka hangi konuda sıçsa en az 300 sayfa detaylarıyla tam olarak nerede nasıl sıçtığını yazmışız. Oden konusunda daha adam çizmeden buradan toparlanmaz diye sövmeye başlayıp haklı çıkmışız, serideki güçlendirmelere karakter fark etmeksizin hep beraber sövmüşüz, hem karakterlerin hem de rakiplerinin o an yapmış oldukları şeylerin neden bir temeli olmadığını neden mantıksız olduğunu en ince detaylarıyla konuşmuşuz sırf Gorosei'nin aptallığına ve meyve muhabbetine 450-500 sayfa her açıdan kafa yorup giydirmişiz. Bunlara karşılık verilmiş, verilen, verilebilecek iki tane adam akıllı cevap çıkmamış ne forumdan ne başka bir yerden. Ama büyük resmi gören kardeşlerimize göre alayımızın derdi başka kimse neyin niçin saçma olduğunu falan açıklayamamış. Çıkın direkt yüzümüze sövün gençler bundan daha ederi olan bir hareket yapmış olursunuz. Sözün bittiği yerdeyiz adam dövüş diye 25 yıllık emeğinin ırzına geçen bir şey çizmiş, hala daha yok o şöyleydi yok o böyleydi.

Geçen gün de dedim varsa itirazı olan gelsin söylesin. Şu yaşananları savunan adamların alayını toplayın bendeki Luffy ve OP sevgisinin çeyreği çıkmaz. Gördüğünüz gibi en çok eleştirenlerden biri de benim. Tabi siz yine de ortamlarda dış mihraklar Op'a sallıyor deyin kim bilecek.
üstünlük taslamak yerine düzgünce açıkladığın için teşekkür ederim
 
üstünlük taslamak yerine düzgünce açıkladığın için teşekkür ederim
Öyle bir şey yok. Bir konu hakkında binlerce mesaj yazıldığını ve birinin gelip bunları hiçe saydığını düşün. Üstelik bunu en çok canlarının sıkkın olduğu dönemde yaptığını düşün. Oradaki sitem senin kapasitene değil yapmadığın şeylereydi.
 
Olum çarpılırsın lan. Sadece başlı başına G2 ve Lucci dövüşü bile sanat eseridir. Aha aradığınız dış mihrak hater bu işte gençler.
Lucci dövüşüne bugüne kadar bir şey dediğimi duydun mu ? Kaç yıldır biliyoruz bir birimizi.

Ya o kandırılmak işin içine girmese ben yüzden geçen yumruğa bile bir kulp taktım görünce. Ama içimiz soğumuyor.
Vuruşların adamın içinden geçmesi, o gözler vesaire bunlara hiç gerek yoktu, tabi meyvenin zoan alması tam bir sıçış.
@RedTeroR fırsatını buldu ya hemen nifak tohumları ekmeye başladı.Çok tehlikeli bu adam ya.:hhh:
Ne alaka ya püff :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık