Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum Looney Tunes kendi içerisinde güzel ama OP'ta bu genelde mizahi amaçlı olarak tam yerinde yapılırdı çok kısa sürerdi. Örneğin Nami'nin bizimkileri tokatlaması ve başlarında 3-4 tane yumru çıkması. Sanji'nin dövdüğü adamın yakışıklı olması felan öyle azdır yani. Burada uyanışla sürekli böyle olacak olması kötü. Tasarımlarda çok kötü. Çok parlak tasarımlar. G4 tasarımları nere bu nere. Onunla birlikte bazı teknikler de olmamış. Ben dev Luffy'i öyle hayal etmemiştim.

Nightmare Luffy nere bu nere.
Ben seri süper,mükemmel diye birşey demedim.Bende Kaido'nun ip olarak yapılmasını doğru bulmadığımı belirttim.

Ancak sırf bu bahaneyi kullanarak Luffy ve seriye olan bu şiddetli eleştirinin de çok doğru olmadığını,eleştirenlerin çoğunun bu bahaneyi kullanarak Luffy haterlığı yaptığını düşünüyorum.

İkinci husus olarak 1043'te Luffy'nin sürekli sırıtmasından zaten olayın buna dönüşeceğini biliyordum.Ki Oda bu Looney Tunes çizimleri için meyveyi bile değiştirdi.Luffy'nin meyvesinin değiştirilmesi amaçlarından birisi de Luffy'nin sürekli etrafına neşe saçacak olması.

Looney Tunes çizimleri serinin ciddiyetini bence bozmuyor.Tabi ki bu Luffy'nin Kaido'yu ip yaptığı sahneyi benim açımdan doğru kılmıyor.Yonkonun bir ağırlığı var sonuçta.

Ancak sahnelerin eğlenceli olması benim açımdan güzel birşey.Çok ciddi bir seri okumaktansa böyle komedi unsurları olan bir seriyi okumayı tercih ederim.

Düşüncelerim kişiseldir.Kimse bu iki sayı yüzünden Luffy ve Oda'yı bombardıman tutma nedeni olarak göstermesin.Ben inanmam.

Çünkü eleştirenlerin asıl amacı farklı!
 
Keşke 5-10 bölüm içinde her şey bitse ya da tüm bunlar kötü bir 1 nisan şakası olsa. Yoksa benim için One Piece 1043'de başrol öldüğünde bitmiş olacak.
 
Çatıdaki dövüşün ciddiyeti ve o epik sahnelerinden sonra iki önemli karakteri de şaklabana çevirmeye utanmadı mı bu adam. Orada maksimum komiklik Law-Luffy-Kid üçlüsünün birbiriyle laf dalaşına girdiği sırada alev topu yemesi falandı, onlara şükredeceğimi hiç düşünmezdim. Kötü bölüm, baya kötü bölüm. Gördüğüm karakter Luffy gibi hiç hissettirmiyor, çok yapay geliyor. Sahi, bu çocuk Sabo'yu falan kurtarmaya giderse eğer, bu şekilde mi dövüşecek? Hazır mıyız cidden buna...
 
Şaka maka Luffy öldü ama meyve özelliği sayesinde tekrar mı hayata döndü yoksa hiç ölmeden Nika mı ortaya çıktı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık