Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı konulara yine girebilir. Ama mantıksız bir durum yok şuan. Her hareketin bir açıklması var. Sadece meyve nasıl gizli kaldı bunca süre orası biraz sisli. Harici tüm yetenekler bir düzene oturuyor.
Zaten karakter Joy-Boy. Güldürmeyecek de ne yapacak ?
Karakter guldursun. Isin mantik bolumunu de gectim ben su noktada. Toon konseptini sevmesi ve mangaya yedirmeye calismasinda da problem yok ama bunu yaparken basarili olamiyor. Konseptleri daha basarili bir sekilde harmanlamasi lazim (bkz. Robin’e Zoro’ya falan yuz hatalari cizdiginde genelde yadirganmadi.)
 
Eleştirmek de bir seçenek. Enerji bitince kalbinin davul gibi atarak enerji fullemesi sana güzel bir güçlendirme gibi geliyorsa savunman normal tabii. Bunun mantıklı bir temeli olsa bile dövüşü zorlama bir şekilde devam ettirmek için yapılmış bir şey olduğu o kadar bariz ki.
Eleştirmek de seçenek, beğenip savunmakta.

Olay bu. Bana normal geliyor. Bu enerji kısmına hiçbir açıklama getirmese bile benim için normal bir şey. Ya meyve uyanışıdır ya da iradedir vs. İlk kez Luffy'nin başına gelmiyor.



O kadar Ryuma-Zoro altyapısından sonra kılıç kullanma işini bile Luffy yaparsa, sonradan uydurulan hiçbir açıklama mantıklı olmaz.
Ulan kılıç kullanarak Zoro'nun yaptığı en büyük icraat nedir seri boyunca? Luffy'ninki imparotor kellesi almak olacak. Zoro'ya da poh yemek düşer afedersin. :flaugh:
Araya bir tane Mihawk dövüşü sıkıştırır, gönlünüzü alır işte.:D


Kardeşim böyle yeteneklerin vardı; Niye Arc girişinde tek yedin? diye sorarlar adama.
Uyanış? :confused:
 
Luffy yenmek için o davul sesini bulman lazım ilk önce her yerdende gelebilir durmadan enerji durmadan haki salımı kaido olayı bitsin artık sanki daha uzatacak gibi .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık