Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanıtım dalgasınaydı ama senin takıldığın kısıma ben hiç takıldım. Adamın dövüşten zevk alması yeni bir olay değil. İsterse karşısındaki dünyanın en gaddar en şerefsiz kişisi olsun, Luffy yine dövüşten zevk alacak bu onun bir yapısı yıllardır One Piece okuyorsun bunun neyine şaşırıyorsum anlamak güç :bilmem:

Attığın panelinde bu spoilerdakı sahneyle bir çelişkisi yok. Kaido'nun hayallerinden bahsetmesi ve dövüşlerinin eğlenceli bir hal aldığını düğünmesi aynı şey mi ?
Senin için sorun yoksa senin adına mutlu oldum :good:
 
Ben önemli bir noktayı kaçırmıyorsam forumdakilere göre dövüşten zevk alıyorsan karşındaki adamın hayallerini paşa paşa dinlemen gerekiyor :d
Veya tam tersi Bir yere eziyet ettiğini düşündüğün düşmanınla dövüşürken dövüşten zevk almaman gerekiyor .d iyi de Luffyi ilk kez mi böyle görüyoruz çocuğun bu tür bir yapısı olmasını beğenmez ve sevmezsin hatta eleştirirsin, bu özelliğinden boklarsın ama yazar nasıl tutarsız oluyor ben anlamıyorum ?

Şimdi Rob Lucci dövüşünden Luffy zevk alırsa Lucci'nin Robin hakkındaki fikirlerini onaylamak veya hükümet köpeğinin şakıramasını dinlemek zorunda mı ?
 
Luffy'nin bozuk power up'la bile Kaido'yu ezememesi hoşuma gitti. Bu da basitçe Luffy'nin hala Kaido seviyesinde olmadığını gösterdiği için beni mutlu etti. Kaido'nun bu bitmeyen enerjisi şeytan ırkından olmasıyla mı ilgili acaba
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık