Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antik Silahlar'dan birisi, Şeytan Meyvesi üretiyor olabilir mi ya da Şeytan Meyveleri'nin kaynağı olabilir mi? Bununla ilgili bir teori gördünüz mü hiç? Birden aklıma takıldı. Şu an için, seride cevabını en çok merak ettiğim gizem; Şeytan Meyveleri'nin nasıl var oldukları.
3 tane antik silah vardı di mi ? Poseidon BAA'daki kızdı yamulmuyorsam.Başka açıklanan var mı ? Çok mantıklı geldi dediğin hee.
 
Ağlamak isteyen gitsin sessizce ağlasın yav. Vallahi biberoncu yapacaksınız adamı.

Roger'dan haki olarak eksiği bırak fazlası var gibi duruyor artık.
Sonrasinda heralde söyle demek lazim:

Kılıcın zoro'su var ( gerçi bu olabilir :) )
Ayagın sanji'si var :)
Adam meyvesiz Luffy işe yaramaz demiş, örnek Roger'ı göstermiş, son derece doğru bir şey demiş. Gelip adama boş yere linç yapıyorsunuz birde biberon muhabbeti dönderiyorsunuz ayıptır.

Bu Roger son kral değil mi? Belkide 800 yılın ardından Raftel'e ulaşan ilk adam, önceden bunu yapan başka biri var mıydı bilmiyoruz. Eğer yoksa ve ilk kral kendisiyse ki muhtemelen öyledir, kendisine örnek hiç kimse olmamasına rağmen Raftel'e gitmeyi amaç edinip başarmış bir adam. Bu adamın ufku kusura bakmayında Luffy'nin ufkundan ej az 10 gömlek üstün. İşin güç tarafına bakalım, bu adam ya döneminin en güçlüsüydü yada kendisiyle birlikte eşit diyebileceğimiz Garp gibi adamlar vardı ama Rogerdan güçlü diyebileceğimiz kimse yok, en tepede duruyor yani.

Şimdi bakınca güç ve vizyon anlamında çağının en tepe noktasında bulunan bu adam Raftele gidip niye bir şey başaramadı? ÇÜNKÜ LUFFY'NİN MEYVESI YOKTU. Anlıyor musunuz bunu siz? Bu meyve gomu gomu değil beyler, serideki en tepe meyve, kendi bilinciyle 800 yıldır kaçıp Luffy'e kendini yediren bir meyve, JoyBoy'un meyvesi, tanrı Nika'nın meyvesi, kendi kendini uyandırıp Luffy'i hayata döndüren meyve bu.

Şimdi bu meyveye sahip olmayan Luffy'nin 800 yıldır kimsenin yapamadığı şeyleri, Roger'ın yapamadıklarını yapabileceğini mi iddia ediyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu bomboş bir iddia. Bunun böyle olması da bizim suçumuz değil, Oda böyle yazdı senaryoyu biz değil. Bunu eleştirenlere gelip oda güzelleşmesi yapıyorsunuz sonra da hala enma muhabbeti ağlayana biberon muhabbeti felan yapıyorsunuz..

Ayıptır size yakışmıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık