Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoan türü meyvelerin mantığına tamamen ters oluyor bu durum. Kapatabilmesi gerekiyor.
Luffy normal lastik olarak devam eder bence. Bu kadar köklü değişiklik yapmak istese asıl meyveyi Gear modu olarak tanıtmazdı. Bakıldığı zaman artık viteslerin en ufak bir değeri kalmıyor. Tabi sonradan diğer vitesleri geliştirebilir.
 
Doğru mu, bilmiyorum. Ancak bir zamanlar "Oda forumları ve fandomları takip ediyor, oradaki teorilerin tam tersi senaryolar yazıyor" diyorlardı. Bu bölümle bu sözün doğruluğu kanıtlandı bence. Zira en uçuk One Piece teorisyeninin aklına bile böyle bir şey gelmezdi.
Bire bir katılıyorum.

edit: ben bu yoruma img koymuştum silindi mi ?
 
Son düzenleme:

Yıllar önce sOda bunu araya yerleştirmişte kimse fark etmemiş. Dahi sOda :oleyo2:
En güçlü şeytan meyvesi değil. Kaido dediğin karakter zayıf bir meyve yemiş gibi konuşuyonuz ya tav oluyorum. Luffy haki anlamında eksik olmadığı zaten net belliydi kral hakiden sonra. Kaido Ejderha hali ile tüm elementlere hakim, hibrit modu var ejderha modu ile zik zak bile çizebiliyor, ada uçuracak bulutları felan var.
 
One Piece serisi baya bir tarih alintıları ile dolu. Örneğin hükümet tarfı 17-18 yüz Batılı sömürge devletlerini temsil ediyor. Diğer halklarda sömürge haline getirilmiş ve ezilmiş dünya tarihindeki herkesi. Acaba One Piece ki Antik kralığın bizim dünyamızdaki karşılığı ne çıkacak. Mesela serideki Wano ülkesi Edo dönemi Japonyasını temsil ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 72)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık