Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks meyvenin hito hito no mi olduğunu bilerek çaldığını varsayarsak. 1 yıl boyunca Gol D. Rogerın oğlunu yani Ace i arıyor olma olasılığı nedir, Gol d rogerın oğlu olduğunu öğrenmiştir ve joyboy olabileceğine inanmıştır. Ace i arayışı sırasında meyveyi şans eseri luffy yemiştir ve kolunu feda ederek luffy nin hayatını kurtarmasının gerçek sebebi luffynin hito hito no mi yi yemiş olmasıdır.
 
Bunun ne kadar absürt bir güç olduğunu söylemeye gerek yok. Luffy'nin karakterine uyması, ex machina olduğu gerçeğini değiştirmez. Çok değişik güçler çıkabilir. Mesela boro breath'i geri göndermiş, başka neyi geri gönderebilir belli mi? Sınırlarının ima bile edilmediği bir güç bu. Mesela lastiğin nasıl saldırıları geri çevireceğini bilirsin. Seride her ne kadar sıradışı dövüşler ve güçler olsa da, kendi içinde tutarlı kılan yanları vardı. Bu meyve şu an her duruma bir çözüm getirebilir. Oda resmen, ben kılıfı çoktan diktim demiş. Uzay zamanı bükse itiraz edemezsin yahu. Nika'nın güçleri dahilinde der geçer.

Geçen bir youtube yayınında, Japon mitolojisiyle ilgili bir hikayeden bahsedilmişti. Orada Yamato'nun meyvesi, dönüşebilen tilki ve Kaido'nun paraleli olduğu karakterler hep mitolojikti. Meyveleri de öyle zaten. Ve hikayede Joyboy/Nika paraleli olan karakter Luffy'yse, meyve mitik zoan çıkabilir demişti eleman. Cidden öyle çıktı.

Op dünyasını tramboline çevir de zıplat herkesi Luffy. Stres atsın insanlar.
 
Son düzenleme:
Zaman lazım zaman, şu an karşımızda Luffy olsa bile yaşanan durum o kadar değişik ki millet birdeniidrak edemedi. Çünkü ortaya çıkan güç birazcık abartılı gibi hissettiriyor. Biliyorum One Piece te çok aşırı saçma meyveler var fakat onlar bile bir nebze olsun sanki seriye sığıyor, sırıtmıyor gibiydi Oda bir çerçevesini bulmuştu işin. Şimdi karşımızda cidden absürt güçte ve seriye aykırı bir meyve varmış gibi hissettiriyor, senaryo açığıda cabası.
 
Arkadaşlar herkes parçaları birleştirmeye çalışıyor ama Oda aslında One Piece bu kadar uzun sürmeyecekti sonra çizdikçe çizesim geldi falan dedi

Yani Nika olayı toplasan 1-2 sene önce karar verdiği birşeydir tahminen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 67)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık