Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy matrix'teki neo gibi oldu. hayalini gerçekleştirme gücü olacak sanırım.
Kral Kahin diyor ya sen seçilmiş kişi değilsin , belkide sonraki hayatında kim bilir diyor
Sonra Neo reis telefona tam ulaştığında ölüyor , yeniden canlanıyor
Her yeri Değişik görüyor , sistemin bugunu çözüyor
Luffy de öyle , öldü adam bildiğin . Bayılmadı kalbi durdu gözleri siyah oldu
Adam yeniden canlandı ( meyve canlandırdı ) Yeni hayatında Joy boy oldu

Hep aynı hikaye bunlar :D
 
Valla ister kabul et ister etme ihtiyarlar üstüne koymuş.Meyvenin adını bile değiştirmişler Marco'nun meyvesine bile bunu yapmıyorlar.Mistik zoanların zirvesinde zaten bu meyve.Asıl mesele Ope,Gura gura,Karanlık ile birlikte aralarındaki kıyaslama.
Koymuşlar gibi söylemiyorlar. Meyvenin önceki kullanıcısı yüzünden önemli bir konumda meyve. Marco meyvesini o seviyede kullansa Anka Kuşu ile çok daha farklı anılabilirdi.
 
Koymuşlar gibi söylemiyorlar. Meyvenin önceki kullanıcısı yüzünden önemli bir konumda meyve. Marco meyvesini o seviyede kullansa Anka Kuşu ile çok daha farklı anılabilirdi.
Yaptıklarını görünce daha net anlarsın gerçi sen hepsini %100 Luffy başarıyor dersin.Anka neyle anılacak yapabileceği şeyler sınırlı.Buna özgürce savaşabilir falan demişler düşün artık potansiyeli.
 
Farkettiniz mi bilmem ama. Luffy'nin gözler İM ve zunisha gibi halkalı oldu.

Bu herşeyi duyma sesi meyveden geliyorsa peki Roger nasıl duyuyordu???
 
Uyanmış olabilirler. Zira herkes Queen'in nasıl vücudundan ayrıldığını, King'in nasıl gagasını lastik gibi çekip fırlattığını anlamlandıramamıştı. Kaido da yıldırım gibi zikzak çizdi daha geçen bölüüm. Lucci'nin 4-5 tane farklı farklı özelliklerini artıran modları vardı.
Benzer tepki sasaki’ye de verildi. Oda’nın dinazor kullanıcılarını sıkıcı yapmamak için uydurduğu şeyler onlar. Bu evrende dinazorların öyle güçleri varmış. Uyanış olsalar çok net belirtilirdi, söylenirdi.

Lucci’nin formu rokushiki tekniğiydi. Normal insan formunu değiştiren vardı o teknikle. Lucci bunu zoan formunda yapınca da vücudu değişti.
 
Muhtemelen tüm modları kullanabilen bir seviye uyanış, g2-g3-g4 ve diger bir çok uyanış moduyla birlikte. Kata ve doftan çok farklı bi kullanım gibi. Haki olayini merak ettim bu arada.
 
Etmez çünkü uyandırılmasının neredeyse imkansız olduğunu düşünseler bile Luffy şu yaşında şu ana kadar yaptıklarıyla bunu başarabileceğini gözlerine soka soka gösterdi. Yoktur Op tarihinde 20'sini görmeden bu kadar icraat yapan karakter. Luffy'nin üstüne çökmemiş olmaları küfür gibi senaryo. Ancak Im hain çıkarsa toparlar biraz burayı
Luffy'nin yaptıklarını katlayan şeyler yapan bir eski kullanıcısı oldu belki meyvenin. O bile uyandıramadıysa Luffy'i niye tehdit olarak görsünler ki. Misal belki de meyvenin bir önceki sahibi Xebec'ti ve o bile uyandıramadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 74)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık