Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyveyi koruması için parmakçı bir ırgata emanet etmeleri ve bugüne kadar Luffy'e çökmemiş olmalarını kafamda herhangi bir şekilde mantığa oturtamıyorum. Yoksa ele geçirememiş olmaları sıkıntı değil.
Orası da doğru ama istese kılıfına uydurur. Mesela akainuya dragonun oğlunu öldür diye üstü kapalı emir vermiş olsalar akainu o yüzden öldürmeye çalışmış olsa yine bir şekilde uydurmuş olur.
 
Bu nika ile joyboy aynı kișimi șimdi nedir olay anlayamadım. Nika meyvesini yiyene JoyBoy mu deniyor. O değil de nika meyvesi neden lastik özelliği gösteriyor o da ayrı soru ișareti. En gülünç hikayeden sonra en gülünç güç gibi birșeyin çıkması baya gülünç oldu :/
 
Cp ele geçirmiş ama oradan da kaçmış meyve işte. Belki 10 kere daha ele geçirdiler ama hiç birisinde Pangea kalesine getiremediler. Bilmediğimiz bir geçmişi var meyvenin. Açıklansın tatmin etmezse beraber sövelim.
Kendiyle çelişiyor yazar bence yesin o zaman meyveyi kaçıyorsa shanks çalmış en son. Benim seri içindeki mantıkla kabul edebileceğim bir durum yok şu an çünkü bu apayrı bir şey.

Kaçan meyve yersen.
 
Benim "OP sevenlere wanker" dediğim bir cümlem yok. Kendine göre bükme olayı. OP seven wanker'dır falan demedim. Lufy'nin torpilliliğinin reddedilmesi üzerine yazdım onu ki o zaman bile "hepiniz" değil "böyle düşünen çoğunuz" dedim. Nitekim cümlelerin bir başından bir kıçından alıp beni başka biri yansıtma.

Kaldı ki söylediklerim ile neyin fanı olduğum arasındaki bağlantı ne ki ? Yanlış bir değerlendirmem ya da yorumlamam mı var ? O zaman bunu söyle .. Bir de "bu gerçeği unutmayalım" diyor :D sanki unutturmaya çalışıyorum. Azılı fanmışım bir de :D Azılı fanın ne olduğunu görmek istiyorsan Korsanfan da bana gelene kadar hoohooo :D

Kaldı ki ben Naruto'ya pay çıkartmadım bir benzerlikten bahsettim. Benzerlik yoksa o zaman konuş. Naruto örneğini verme sebebim de benzer hamleler Naruto'dan gelince itin makatına sokulurken şimdi daha beterini OP yapınca milletin ağzının suyu akmasındaki ikiyüzlülüğün altını çizmek içindi ve bu da gene başka bir konuda yaptığım bir şeydi. Sen forumda yazdığım tüm mesajları bu konu altında değerlendirme gibi saçma bir algı operasyonu yapıyorsun kendi kendine :D

Kötüyse ikisi de kötü de klasik "azılı fan" hareketi zaten "benimki kötüyse hepsi kötü tamam mı"diyen bir çocuk geldi karşıma :D (kaldı ki Naruto benim en sevdiğim manga olmayı geç en sevdiğim shounen bile değil) .

Gene diyorum ne fanı olduğumuz sözlerimizi ve argümanlarımızı "tanımlamaz" . Fanlık barındırmasak ne yapalım böyle forumlarda böyle sohbetleri , fanlık bu işin parçası zaten ancak fan olmak ile mürit olmak ya da wanker olmak arasındaki farkı da oturup burada sana anlatamam ben.

Nitekim farklı konulardan sözlerimi, kendine göre değiştirip burada bana çemkirerek off-topic yapıyorsun.


Şu sayıyı bile eleştiremiyorsan kusura bakma da bu serinin kötü gidişatı senin gibi fanlar yüzünden çünkü Oda şunu anladı, ben sıçmığımı çizsem gene "Wow" diyen bir kitle var dedi ve adam iyice şımardı iyice delirdi.Neyse, bir dahakine ad hominem nedir öğrenmen ve de onu yapmaman dileğiyle kardeşim.
Ben bölümü eleştirmiyorum diye bir şey yok bu arada kötü gidişatın farkındayım ama insanlara iki yüzlü falan demek hoş olmuyor onu demek istiyorum. Dışarıdan bakınca Naruto fanı gibi duruyorsun, forumda sık sık savunurken gördüm o yüzden öyle söyledim. Yoksa tabiki seri eleştirilebilir ama senin seri dışına çıkıp sürekli belli bir kitleye yönelik laf söylemen de işi başka yere çekiyor. Şuan ki üslubunda bence hoş değil mesela.

Ha dediğin gibi onlarda Naruto'ya bu kadar laf söyleyip benzer bir şey One Piece'in başına gelince mükemmel diyorsa çelişkili davranmışlardır zaten. Neyse niyetini yanlış anladıysam da kusura bakma ne diyeyim.
 
Son düzenleme:
Kendiyle çelişiyor yazar bence yesin o zaman meyveyi kaçıyorsa shanks çalmış en son. Benim seri içindeki mantıkla kabul edebileceğim bir durum yok şu an çünkü bu apayrı bir şey.

Kaçan meyve yersen.
tesadüf tesadüf oğluna bağlıcak yine. Ana hikayeyi etkileyecek şeyleri böyle yapmıyordu genelde. Luffy birini dövcekse yada BM düşmesi gibi şeyleri yapıyordu. Burda da yaparak iyice sıvadı yani allahın cezası herif. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 143)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık