Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamalar şöyle: Nika adında bir mistik varlığın meyvesi bu. Nika'nın da vücudu lastikmiş. Bu meyveyi yiyen de lastik oluyor. Sadece lastik gücü de yok tabii, bir sürü özelliği vardır.
O kısımları Zuneshadan mı dinletir acaba ? 800 senedir hayvan sürgünde onla konuşması falan olur elbet Luffynin ya her türkü garip bir durum dövüşleri nasıl olacak bakalım.
 
Montana, 5. kez falan yazıyorum. Luffy güçlenmedi demedim. Karışık kaset yükledi Oda dediler, böyle bir şey yok dedim. Bak Kaido'ya, isviçre çakısı gibi adam. Binbir türlü yeteneği var. Silah da kullanıyor, balyoz da kullanıyor. Yıldırım, ateş, rüzgârı da kontrol ediyor. Uçuyor, ada uçuruyor. Denizin altında nefes alıyor. Cüssesini meyvesiyle inanılmaz arttırıyor.

Luffy zaten elini kolunu şişirerek, yakın dövüşte, fiziksel güç ağırlıklı savaşıyordu. Bu bağlamda gücü arttı sadece. Karışık kaset gibi bir sürü güç yüklendiğini bu bölümde görmedik.
İstediği gibi özgürce dövüşebildiği söylenmiş. Bunun ucu çok açık.
 
O kısımları Zuneshadan mı dinletir acaba ? 800 senedir hayvan sürgünde onla konuşması falan olur elbet Luffynin ya her türkü garip bir durum dövüşleri nasıl olacak bakalım.

Hiçbir fikrim yok. Doflamingo bile daha önceden uyanış açarak karşısına çıktı Luffy'nin. Ne hikmetse Luffy 5. kez yere düştüğü zaman açtı uyanışı ve daha önce hiç görmedik bunu yapabildiğini. Ortada büyük bir haksızlık var. Ana karakter ancak bu kadar kayırılabilirdi.
 
Ne kadar spo gelsede bölüm gelmeden net birsey demek zor. Belki bu bölüm olmasa da diger bölüm anlariz. Çok uzayacagini sanmiyorum. Big mom 2-3 bölümde yenildi. Kaido ya haftaya ya da ondan sonraki bölüm yenilir muhtemelen. Gerçekten sonlara geldik.
 
Kaidoyu aştığı an serinin zirvesi olması lazım ve söylenenler o yönde.
Bir gücün okuyucuya ilk sunulduğu bölümleri komple fan servisi olarak değerlendirdiğim için söylenenleri falan hiç takmam. Hep bir güce ilk şahit olduğumuzda karşısında kim olursa olsun karşı koyulamaz bir güçmüş gibi gösteriliyor. O yüzden Luffy uyanış ile ne seviyeye geldi bir sonraki savaşına kadar net bir değerlendirme yapmak benim için zor. Ama Kaido'ya ne yaparsa yapsın Wano çıkışında Luffy benim için Kaido'nun altında olacak. Kaldı ki adam gecenin başından beri dövüşürken Luffy 2-3 kere komple reset alıp geri gelmiş bir şekilde devam ediyor dövüşe.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık