Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach de gemide otururken pat diye önünde bitiyor o mesele değil zaten. :/ Bu işlere girmesine gerek yoktu.
Teach bu işi bir plan dahilinde yapıyor. Sırf bu meyve ile karşılaşma ihtimalini artırmak için en güçlü tayfaya katılıyor. 20 yıl boyunca arıyor. Bulduğunda kendi iradesi ile isteyerek yiyor. Meyveyi yemek kaderinde olsa bile adam da bu kaderi kovalıyor. Aynı şey değil.

Bu işlere girmesine bence de gerek yoktu o ayrı mesele.
 
Burada "ölene kadar başarılarımın hepsi Cora'ya aittir" gibi bir şey diyor. Seri içinde herkes ölümlü ecel gelince ölürsün. Sahnede de ölürse Cora'ya adıyor. Buradan sen o anlamı nasıl çıkardın. Manasız.

Nasıl bir güçlendirme aldığının farkında değil misin? Artık bu, tayfam olmadan KK olamam diyen Luffy'nin;
-Yetersizliği
-Beceriksizliği
-Kendi imkanıyla bir p*k yapamamasıdır.

Law fanıyım diye direttiğimi sanıyorsun belki ama doğruyu söylüyorum. Luffy bu kadar beleş karakter mi sürekli birileri onu tamamlayacak. Fanı olarak ölümsüzlüğü istemene ayrıca hayret ediyorum. Tanrısal meyvesiyle olsun KK. Ölüyü bile diriltti. Law bu işte yok arkadaş.
Anlaşamadığımız nokta şu ki ben bunu istemiyorum ama olacağını da biliyorum :oops: :gamyon:
 
Gorosei kısmında meyvenin iradesi olduğu için lotrdaki yüzük olayı gibi düşünülebilir belki meyve sahibine gitmek istiyor gibi. Ona benzetmiş.
Meyveyi koruması için parmakçı bir ırgata emanet etmeleri ve bugüne kadar Luffy'e çökmemiş olmalarını kafamda herhangi bir şekilde mantığa oturtamıyorum. Yoksa ele geçirememiş olmaları sıkıntı değil.
 
Reenkarnenin tanımı mı değişti? Nika bir kişi değil. Meyvenin ismi. Sen diyorsun ki Marco, Anka meyvesini yedi. E o zaman Marco, Anka'nın reenkarnesi. Ya da Kaido. Süreç normal bir meyve yeme süreci.
Nika bir kişi, anka ise bir tane mi var? Bilmiyoruz. Nika'nın tek olduğunu biliyoruz ve zoanların kendi bilinci var. Büyük ihtimalle insan insan zoanları bilinci en gelişmiş zoanlardır. Luffy neşeyle doluyor durup dururken moddan ötürü. Bana bu gücü savunmayın ya bildiğin Nika oluyor işte, çok abuk bir güçlendirme.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 95)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık