Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam spoilerı okuyunca genel olarak beğendim. Özellikle şu kısımda duygulandım:

Yıllardır işlenen bir şey bu ay muhabbeti, özgürlük muhabbeti, parti/eğlence muhabbeti. Hepsini tek kareye sığdırmış. Keşke direkt bölümü okusaydım dedim burayı görünce. Adamlar haklıymış.
Luffy'nin gücü tam Luffy'ye uygun. Sürekli gülmesi ve eğlenmesi çok hoşuma gitti. Dövüş içinde neler yapacak, orayı daha fazla görmek lazım. Meyvenin Zoan olması bile aslında çok rahatsız etmiyor. Kandırılmış gibi hissetmeye gerek yok bence. Ana hikayeyi açmak için bu yolu seçmiş belli ki. Baştan bunu söyleyemezdi. Gizlemesi normal.

Eleştirilecek yanlar da var: Kaido'nun girdiği şekiller çok kötü. Kaido'nun sondaki özrü falan çok anlamsız ama bunu zaten hep yapıyor Kaido.
Meyvenin kendi kendine gizlenmesi, Luffy'yi bulması falan da biraz zorlama hissettirdi. Hele meyvenin kendi kendine uyanması iyice rahatsız ediyor.

Beş Kadim'in hiçbirisi Joy Boy döneminden değil herhalde. En azından başından beri o statüde değiller gibi. Çünkü sürekli olarak ''hükumet şöyle yaptı, böyle yaptı,'' şeklinde konuşuyorlar. Kendi dahilleri yokmuş gibi yani.
Reenkarnasyondan kurtulduk en azından, şimdilik.
Muhtemelen (belki sadece IM) bu seride kayıp yüzyıldan beri var olan bir düşman olmayacaktır. Goroseiler Roger döneminde var mıydı mesela bilmiyoruz.
 
Tam insan formunda kürkü var, ondan bahsediyorum. Zoan dönüşümleri o kadar tekdüze ve keskin hatlı değil. Bireyin ya da meyvelerin özellikleri korunabiliyor. Marco'ya insan formunda ateş etsen içinden geçer mesela.
İnsan formu onun gefçek bedeni olmadığı için öyle işte. Marcoya gelen hasar ateşe dönüşmüyor, marco hasarı alıyor, ateşle iyileştiriyor. Luffydeki olayın bunlara işlemiş hali olması için chopperın hiç ren geyiğine dönüşememesi ya da marconun hep anka modunda olması gerekir. Bu olay hiçbir zoanda yok. Zaten luffy de zoan olarak tasarlanmamıştı. Bu soru bu bölüm gördüğümüz luffynin meyvesinin aslında zoan olduğunun önceden planlanmadığını gösteren soru. Luffyden başka kesinlikle orjinal vücuduna dönüşemeyen zoan var mı? Luffy istese bile etten kemikten insan olamıyor. Yani söylediklerinin sorduğum şeyle alakası dahi yok.
 
Luffy’nin bu mevcut son gücüyle Yonkou haline geldiği ortada. Bundan sonrası One Piece’in cidden son 2-3 arc’ı muhtemelen.
 
O kabile yılana tapıyordu da Sun God adının geçtiği tek yer orası değil ki. Seri boyunca gördük güneşle ilgili durumlar.
Mousse'un kurban edilmesine karar veriliyor. Bu yüzden annesi ağlarken Mousse da "Sun God ile buluşacağım, neden ağlıyorsun?" diyor. Yılana demiş işte. Daha ne yazmasını bekliyorsun?

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 92)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık