Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toon force felan yok. Uyanışla artık çok daha serbest. Haki ile almaya çalıştığı gerilimi işte meyvenin ona sunduğu kadar yapıyor. Ki bence daha fazlasını sunuyor meyve. Meyvenin uyanışı güçlü baya. Çünkü strength'i ve özgürlüğü artıyor denmiş uyanışla. Şu an Luffy kaba kuvvette zirve olabilir. Kası felan çok büyüyor. Büyüsel güç diye bakmıyorum. Uyanış ile kas kütlesi felan artacak gibi teorielr oluyordu az çok tutturmuşlar.

Bundan sonra daha haki bitme muhabbeti olmaz herhalde. Hakisiz böyle bir güce ihtiyacı vardı. Hakisi de zirve şu an. İleride çok kombine şeyler çıkar artık bu kadar etmenden.

Kaido dövüşü de bu sahnelere rağmen zorlu geçecek diye düşünüyorum hala.

Tek temennim bunun da süre sınırı olmasın. Ama çok enerji harcıyor deniliyor. Oradan da yine bir dezavantaja sokabilir.
 
10 yıldır yazılan şeyler ortada, tek tek kim ne demiş diye bakmaya gerek yok. Top çevirmeye gerek yok.
Dediğin gibi yazılan şeyler ortada. Gomu Gomu no Mi en iyi 2. meyvedir falan deniyordu. Lastik dayanıklılığı vs. deniyordu. Hepinizin lastiği kastederek özel meyve dediğiniz belli, hiçbiriniz Luffy Nika meyvesi yemiştir diye düşünmüyordunuz 10 sene önce. Kıvırmaya gerek yok.

Lastiğin yapabildikleri zaten ortada, yetmemiş olacak ki meyve farklı bir şey çıktı.
 
Çizdiği şeylerin kendince bir mantığı var. Son dakika iş yapmıyor, Oda ölse asistanlarının devam ettirebileceği bir seviyede şu an senaryo. Genel anlamda uzun zaman önce oturtmuş kafasında. O yüzden ne planladığını görmek istiyorum eleştirmeden önce.
Ben o konuda güvenemiyorum artık bu meyve meselesinin son zamanlarda aklına geldiğini düşünüyorum. Belli başlı şeyler aklındadır ama bu derece bir değişiklik daha iyi yedirilebilirdi. Ne planlamış göreceğiz.
 
Ben şuna da eminim, meyveyi kafasına göre değiştirebilmek için meyvenin adı değiştirdi.

Toon Force işte.
Olabilir ama bu hükümetin meyve ismini mantıksız bir şekilde değiştirdiği anlamına gelmiyor. Hikayenin başında bunu kurgulamamış olabilir, sonradan uydurmuş olabilir. İnsanın 20 yaşındaki haliyle 40 yaşındaki hali aynı olmuyor. Genel mantık çerçevesinde bu eklemesi uygunsa sıkıntı yok. Biz daha az kusurlu bir hikaye okumak istiyorsak, her olay başta planlandığı gibi olsun diyorsak ne bu manga biter ne de biz mutlu oluruz. Yani bu serinin hitap ettiği yaş sonuçta belli. Yaşlandıkça bize tuhaf gelebilir ama hitap ettiği yaş kitlesinde bunu yadırgayacak okuyucu sayısı orana vursak çok azdır. Yine de spoilera göre kesin hüküm vermek istemiyorum bölüm çıkınca görüşler değişebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 104)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık