Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmayım yazmayım diyorum Smoker-san bölüm çıktığında Allah rızası için lütfen sOdaya sövmek serbest olsun...
 
Marco ve Tiçten sonra gelir tayfasında. Jozu ve Vista'yı Ace'nin üstüne koymam açıkçası.

Teach'e yenildi diye mi küçümseniyor şimdi? O Teach ikinci meyveyi aldığı an neler yaptı. Sağ kol seviyesi altı olamaz zaten Yami hali bile.

Ace'nin Banaro'da yaptığı saldırı seviyesini göstermeye yeter zaten. Hangi ikinci komutanın böyle bir atağı var? MFde yorgun bitik haliyle Aokiji'nin saldırısını durdurdu bu adam.

Perospero önce İşid saldırılarına kol bacak vermesin sonra düşünürüz Ace'i. :(
Kuroronun kum fırtınasından, Monetin kar yağdırmasından ya da Smokerın her tarafı dumanla kaplamasından çok bir farkı yok. Op evreninde özellikle belli bir seviyedeki insanlar için çok tesiri olmayacak bir şey olduğu çok gösterildi. Eğer meyve özelliklerinden yürüyeceksek bu arada Ceasar Ace'i mahveder mesela. Bu Ace'i Ceasar seviyesi yapmaz ya da tam tersini. Perosperonun Ace'e karşı da net şansı var bu arada. Eli yandı diye kenarda ağlayan ile kolu gidince sarıp yoluna bakan iki adam arasında kimin önde olduğu daha net gibi geldi sen böyle dedikten sonra :D
 
Demek istediğim o sınırın artık çok genişlediği.
Özetle mesela bir kapı çizip de o kapıdan Laugh Tale'e geçemez ama mevcut potansiyelde meyve iptali olmadığı sürece her rakibini yenmesi için ne gerekiyorsa yapabilir. Bu da Luffy'i neredeyse yenilmez hale getirir.

Ben bu güce peki okey miyim? Aslında okeyim sorun yok da yine de başka bir açıklama olmasını isterdim. Mesela bugüne kadar Gomu Gomu No Mi hiç uyandırılmadığı için ne ansiklopedilerde ne de kimsede bu konuda bir bilgi bulunmasa ve hükümet bu çocuk zaten bir baş belası ve meyvesinin uyanışından ne çıkacağını bilmiyoruz diye endişe etse daha iyi olurdu.

Veya şu bile çok daha mantıklı olurdu; Joy Boy diyelim ki bu meyveyi yemiş ve aynı uyanışa ulaşmıştı. Ancak o zamanlardan kalan bilgiler doğrultusunda Joy Boy'un hangi meyveyi yediği bilinmiyordu, anlatılan bilgiler doğrultusunda bu hangi meyvenin uyanışı olabilir diye yüzyıllarca araştırıldı belki de ve lastik meyvesi gibi onlarca şüpheli meyve bulundu ve toplandı. En azından neden Luffy'nin peşinde amirallerle gitmediklerin bir cevabı olurdu, çünkü kesin değildi. Yani Lastik meyvesi gibi belki bi 30 tane daha meyve vardı şüpheli olan ve bundan dolayı da hükümet sadece temkinli şekilde hareket etmeyi tercih ediyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık