Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi sakince düşünerek şöyle bir teori oluştu zihnimde;

Luffy'nin meyvesi üzerinden muhtemelen şeytan meyvelerinin kaynağı ve çıkış noktasına doğru gidiyoruz. Yakında açıklanacaktır. Doğada veya yer yüzünde bulunmayan bir şeyin şeytan meyvesi olmadığını biliyoruz, öncelikle bunu unutmamak gerek.
Muhtemelen kayıp yüzyılda, 800 yıl öncesinde vs taraflardan biri savaşı galip bitirebilmek için bir silah arayışındayken, dönemin teknolojisi ile (Vegapunk'un kesin dedesinin dedesinin dedesi falan çıkar bu kişi) doğada bulunan bir takım yeteneklerin insanlara aktarılmasını sağlayacak bir formül buldu. Bu da şeytan meyvelerinin ortaya çıkışını sağladı. Ama muhtemelen daha tam üstündeki çalışmalarını bitiremeden öldü bu nedenle de suya düşen insanın taş kesilmesine bir çare bulunamadı.
Oldukça tehlikeli ve güçlü meyveleri yiyen dünya hükümeti karşısında mevcut D'lerin hiçbir çaresi kalmamıştı haliyle. Belki Vegapunk'un dedesinin dedesinin dedesi bir sebepten dolayı taraf değiştirdi veya D'ler bu şeytan meyvesinin nasıl üretildiğini Old Vegapunk'tan öğrendi ve onlar da yemeye başladı.

Şimdi hikayenin bu noktasına kadar sadece Zoan, Paramecia ve Logia'lar mevcuttu. İlerleyen yıllarda bir de Mistik Zoan'lar ortaya çıkmaya başladı. Neden? Çünkü mistik zoan'lar aslında onlarca ya da yüzyıllarca ölen başka bir meyve kullanıcısını temsil ediyordu. Demek istediğim, Güneş Tanrısı olarak adlandırılan Nika, bundan 800 yıl evvel gerçekten de Lastik meyvesi yemişti. Ve onun ölümüyle ortaya çıkan yeni lastik meyvesi artık bir mistik zoan meyvesine dönüşmüştü, bu yüzden de onun mistik zoan tarafı gizlemek için ona Lastik Meyvesi diyerek basit bir paramecia olarak anılmasını sağladılar.
 
Hayatımda pek çok seri yorumlaması gördüm, ama bu kadar yanlış yorum çok az gördüm ya da hiç görmedim.

Mihawk kader demek ki demedi. Mihawk bu çocuğun gücü yoldaş bulmak, denizlerdeki en korkutucu güç dedi. Yani Luffy çok becerikli olmasa bile yoldaş bularak bunu amorti ediyor dedi basitçe açıklarsak.
En başta saldırırkenki konuşmasına bak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık