Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eline de şöyle bi 12 kııçtan birini alır yakışır :D
Şu resimden yola çıkacak şunu düşündüm: Normal hali bu yani nika, yetenek ve uyanışı da lastik ya da esneme ise ? Bununla birlikte nika nın saldırı gücü sırayla g2-g3 uyanışı da G4 oluyor. Biz tersten gördük yani meyveyi :D
 
Bir bahane daha gördüm. "Luffy ölse meyvenin bilinmeyen bir yere giderdi. O yüzden Luffy'yi takip ettiler. Hem meyveyi uyandırmasına ihtimal vermediler."

Dünya Hükümeti'nin elinde Şeytan Meyveleri'nin sırrını çözmüş hatta Mavi Ejderha Meyvesi'nin aynısını yapabilmiş bir adam var. Sizce Karasakal'ın adamı bile Luffy'nin meyvesini çalmaya yeltenebilirken, Dünya Hükümeti'nin bunu bilmeme ihtimali olabilir mi? Uyandırma olayı zaten tamamen saçmalık. Bu adamlar Luffy'yi görmüyor ki, o anda meyve uyanışı yaptığını anlasınlar. Üstelik ölüm emri verildiğinde Luffy, Kaido ile normal şekilde savaşıyordu.

Kısacası boşuna savunmaya çalışmayın, koskocaman bir senaryo boşluğu var ortada.
Bu konu aklıma geldiğinde şöyle düşünmüştüm. Luffy Kaido ile öyle veya böyle dövüşebiliyor ve Kaido'nun yenilmesi ancak meyvenin uyanması ile mümkün olabilir. Acaba bu sırada bu ihtimale dayanarak mı konuştular. Yani luffy kaido ile dövüşebiliyorsa meyveyi uyandırmış olmalı falan gibisinden. Bu yüzden de cp0 aralığıyla ortadan kaldırmak istediler falan gibi. Ama dediğin gibi zaten nereden tutsan elinde kalıyor her düşünce
 
O resim ne ya :D .

WB Kral Haki kullanmasada normal Haki kullanmıştır, yoksa Logia Akainu'ya dokunamazdı, o da bir bakıma Deprem + Haki'li yumruktu ama BB durdurdu.

Zaten dediğim şey karanlığın çekiminden kaçısı olmaması, yani şok dalgası atarak çekimden kurtulması mümkün değil, Ace'te alev atarak çekimden kurtulamadı, Banaro Kayalarını yıkan saldırılar yaptı, Golem Pica boyunda kayalar yıkıldı yine çekimden kaçamadı, zannetmiyorum kral haki ile çekimden kaçabileceğini.
Kaçabilmesini isterim, aksi takdirde Teach aşırı üstün olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık