Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyorsunuz ki meyvenin adı devlet sırrı, o yüzden Amirallere emir verip Luffy'yi öldürtememişler. Beş Kadim'in bu emri verirken neden belirtmesine bile gerek yok. Luffy'nin başında 1.5 milyar ödül var, bilmem farkında mısınız? Ödül olmasa bile ölüm emri verebilirler. Ölmesin istiyorlarsa da, yakalama emri verirler. Luffy'nin peşinde kimse yoktu bildiğin. Bir tek Smoker kişisel hırsları yüzünden kovalıyordu, o kadar. Koskoca Dünya Hükümeti içerisinde en öngörülü kişi oymuş sanırım.

Ona gerek yok ki.adamlarin olduğu yerde kocaman şapka var.

Meyveyi görmeden sapkadan bu dediğinin yapılması lazım.su konular aşırı tutarsız.

Yine de bir ümit bekleyeceğim.

Özel insan, seçilmiş kişi moduna girmeden olurdun değil mi sayın oda?
 
Bunu daha önce yazmıştım yine yazayım çok hoşuma gitti kendim buldum.

Bildiğimiz üzere uyanışların 3 formu var insan, hibrit ve canavar formu. G2 ve G3 aslında bir form değil güç artışı gibi bir şey. (chopperin kas güçlendirmesi gibi.) G4te ise Boundman ve Snakeman var Boundman G3+ hibrit formu Snakeman ise G2+hibrit formu (hibrit formu diyorum ama canavar formuda olabilir bilmiyoruz.) Hyo dayı Luffy G4e girince tanrı gibi görünüyor diyordu. G5 ise bambaşka bir şey uyanış ve biz asıl hibrit formu ve canavar formunu bence görmedik ve bu güçlerini Luffy G2 ve G3 güçlendirmeleri ile birleştirebilir. Bu spoilerdeki korkunç şaklaban gibi görünen tip canavar form olabilir buna G2 ve G3 basabilir ve daha farklı görünebilir gibime geliyor. Valla hiçbir şey belli değil ama böyle farklı farklı formlara girmesi çok hoşuma gider benim.
Yok ya. 4. Vites, haki ve meyvesini birlikte kullandığı forma deniyor işte. Kaslarını şişirip, hakiyle gerginliğini arttırarak savunma ve gücünü arttırdığı forma Boundman, vücuduna karışmayıp da çevikliğini arttırdığı forma da Snakeman diyor. Birini kullanırken diğerlerinden vazgeçebildiğinden dolayı 4. Vites için elzem bir şey değil bunlar. 4. Vitesin olayı vücudu değil, meyve ve hakiyi birlikte kullanması yani. Kolunda silahlanma varken içine çekebilmesi, havadayken yumruğunun yön değiştirmesi, gerginliğini ve hakinin sertliğini kullanarak uçması gibi özellikler için kullanıyor.

Hyogoro'nun Güneş Tanrısına benzetmesi, meyvenin daha önceki kullanıcılarından birinin (belki Joy Boy) de buna benzer güçler kullanmasından olabilir. İnsanlar da tanrıyı o şekilde tasvir etmişlerdir. Gördüğümüz kadarıyla Nika'yla alakası yok ama Boundman'in, ilginç.
 
Acaba Roger raftele gittiği zaman sadece bu meyveyi mi buldu? O yüzden 800 yıldır bulamamış olabilirler mi? Belki her şeyin sesini duyma ile meyve ile iletişime geçmiş bile olabilir...
 
Dokunmadan vurması neden avantajını kaybettirsin WB de uzaktan dokunmadan deprem atacaktı ondan önce vuramadan yakaladı.
Depremde yine meyve faktörü var, onu etkisiz kılabilir fakat kral hakili yumrukta meyve faktörü yok gibi bir şey. Bir ara Luffy meyvesini sadece seri saldırı yapmak için kullanmıştı, şu anki formunda kral hakili saldırılar ve savunması bir süre onu korur bence.
 
Biri Luffy'nin meyvesi 3 meyve türünü de içercek demişti sanırım 2si var şu an bi logia lazım. Bir de gorosei zoanların aklı olabilir demiş ve bu meyve kaçıyormuş 800 yıldan beri. Bu meyve başka meyvelerin içine girip saklanıyorsa luffynin hem gomu hem de nika özelliğini alabilmesi mantıklı olmaz mıydı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 74)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık